Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
22° C
TOP
cineplexx

Încheiem vara la Cineplexx cu trei premiere!

Mai este doar o săptămână de vară, iar Cineplexx vine în ajutorul părinților cu 2 filme pentru copii, dar și un film de acțiune.

REPRESALII: CURSA MORȚII ( N15 )

PREMIERĂ: 25 August

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Acţiune, Drama, Thriller

DISTRIBUȚIE: Liam Neeson, Embeth Davidtz, Jack Champion, Matthew Modine

SINOPSIS

Remake al filmului spaniol El desconocido din 2015, Retribution, în regia lui Nimród Antal, spune povestea lui Matt Truner (Liam Neeson), un director din domeniul bancar care, în timp ce își duce copiii la școală, primește prin telefon o amenințare teribilă: coborârea din mașină va provocare o explozie.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ 

MÂȚ ȘI CHIȚ: SPIONI BLANĂ ( AG )

PREMIERĂ: 25 August

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Comedie, Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Kirk Thornton, Dino Andrade, Salli Saffioti, Karen Strassman, Jamieson Price

SINOPSIS

Vladimir și Hector, doi agenți secreți diferiți din toate punctele de vedere, încearcă să recupereze un material strict secret furat de intruși necunoscuți.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ 

FLECĂREȚII – AVENTURI CU PETTSON ȘI FINDUS ( AG )

PREMIERĂ: 25 August

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Aventura, Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Uwe Ochsenknecht, Christine Urspruch, Stefan Kurt, Marianne Sägebrecht, André Jung

SINOPSIS

Flecăreții, un mic grup de creaturi vesele din cărțile și filmele Pettson și Findus, trăiesc neobservați în băcănia nostalgică și haotică a bătrânului negustor dl. Hansson. După moartea subită a acestuia, dezordinea cosmică în care trăiau flecăreții este spulberată. Trei mici eroi trebuie să plece pentru a găsi o nouă casă în care să poată trăi din nou în haos. Călătoria este învăluită în pericolele lumii exterioare: cu cât se îndepărtează mai mult de casă, cu atât totul devine mai ordonat și mai îngrijit. Micile creaturi nu renunță la speranța de a găsi pământul făgăduinței pentru ei și semenii lor flecăreți și încep marea aventură!

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 

Post a Comment