Târgu Mureş
24 Mar, Friday
16° C
TOP

Coloratul univers INGLOT Cosmetics vine la Târgu Mureș

Culoare, calitate, noutate,o paletă bogată de produse și nuanțe; pe scurt coloratul univers INGLOT Cosmetics!

Hai alături de INGLOT la deschiderea celui de-al 11 lea punct de vânzare din țară, care va fi la noi în oraș! 😀

Începând cu data de 14 iunie 2018, te vei putea bucura de produsele coloratului univers INGLOT.

Lansarea va avea loc în Promenada Mall, începând cu ora 18:30, unde vei putea să și testezi produsele INGLOT și să te bucuri de ofertele și surprizele pregătite.

În aceeași zi, echipa Inglot va susține și seminarul de make-up adresat profesioniștilor din domeniu, Eye Do! The Magic Touch!

Când vine vorba de realizarea unui make-up de top, trebuie să te inspiri de la cei mai buni și să înmagazinezi în bagajul tău de make-up artist nu doar cunoștințe prețioase și trenduri actuale, ci și cele mai noi produse de pe piață, oferind clientelei tale rezultatele la care visează!

Tocmai de aceea, INGLOT îți propune, alături de trainerul Ana-Maria Țurcanu un nou masterclass național, bazat pe exemplificarea a două machiaje demonstrative care să îți vină în completarea bazei pe care o deții și să te provoace să încerci noi texturi și combinații cromatice proaspăt lansate pe piața internațională și în România.

Masterclassul va avea loc la Hotel Grand, în intervalul orar 10:00 – 17:00.

Mai multe detalii despre seminar găsești AICI !

Pe data de 26 aprilie, Inglot a lansat la nivel global colecția JLOxINGLOT, pe jenniferlopezinglot.com, inglot.ro și în toate magazinele INGLOT din lume.

INGLOT si-a extins linia de culori și împreună cu Jennifer împărtășesc viziunea feminității puternice și oferă femeilor diferite moduri de a se exprima prin frumusețe.

Colecția cuprinde 70 de produse și este destul de completă: de la pudre până la rujuri, farduri, iluminatoare, bronzere și palete.

Toate culorile și nuanțele din această linie au fost create și alese de către însăși Jennifer. Vedeta colecției este Freedom System, gama care permite clienților să își creeze palete unice, cu peste 300.000 de combinații posibile. Produsele sunt special concepute în nuanțe de la nude – glow, cu o doză de smoky glam, iar produsele cheie din această linie sunt iluminatoarele, bronzerele, glossul de buze și mascara.

 

Fondată în Polonia, în 1983, Inglot Cosmetics este unul dintre liderii mondiali producători și retailers în cosmetică decorativă. Recunoscut prin multitudinea de nuanțe și culori și produsele revoluționare ce sunt cunoscute ca bestsellers în întreaga lume, cum ar fi: sistemul de palete personalizate Freedom System și O2M Breathable Nail Enamel, Inglot creează trenduri pentru Fashion Week în New York, Paris, Milano, Londra și pe Broadway. Pe lângă site-ul internațional, brandul peste 800 de locații de retail în peste 80 de țări din lume, incluzând 11 locații în România.

Multă, multă culoare și multe, multe produse noi pentru reprezentantele sexului frumos din acest oraș!

Ne vedem pe data de 14 iunie 2018, ora 18:30 la Promenada Mall, da? 😀

Post a Comment