Târgu Mureş
02 Dec, Thursday
10° C
TOP

Învață geografia ușor și rapid, jucându-te

O aplicație chiar faină și foarte utilă!! 😀

Vrei să îți testezi cunoștințele generale de geografie? Te pregătești pentru examenul de Bacalaureat? Omniquiz este un joc interactiv de geografie destinat tuturor vârstelor.

Te așteaptă teste atent organizate pe categorii de dificultate. O poți descărca aici: Google Play !

Aplicația pune la dispoziție sute de întrebări, organizate în funcție de modul de a răspunde: cu hărți interactive sau cu răspunsuri de tip grilă. În acest moment, sunt disponibile 20 de teste, iar cât de curând vor fi publicate și testele pentru Bacalaureat. Toate informațiile conținute în joc sunt verificate de specialiști în domeniu. Testele au fost concepute cu ajutorul profesorului Constantin Roșu de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț, membru al Societății de Geografie.

Creat pentru învățare în orice moment al zilei, OmniQuiz se poate utiliza și fără a avea o conexiune la internet.

Dacă ai un test la Geografie în următoarea zi, oră, deschide OmniQuiz în acasă, în pauză și repetă întrebările de la capitolul din care vei da testul! 😀

Doru Lazăr, inițiatorul proiectului:

Consider că această aplicație este destul de importantă pentru elevi, în special când se pregătesc pentru un examen. Mai ales că, acum lucrez intens la introducerea celor 100 de variante de subiecte pentru Bacalaureatul la Geografie. Eu unul m-aș fi bucurat să am la dispoziție o aplicație cu ajutorul căreia să-mi pot testa ușor cunoștințele când am dat Bac-ul, cu atât mai mult cu cât aplicația poate fi folosită și în mod offline, deci practic, oriunde.

Aplicația are și un mod de joc intitulat memorare, care te va ajuta să sistematizezi noțiunile. Utilizând acest mod, vei repeta doar întrebările la care ai răspuns greșit, până când vei învăța răspunsurile corecte.

OmniQuiz este conceput pentru a fi ușor de folosit dar se poate întâmpla să ai nevoie de ajutor asupra unei funcționalități. Caută iconița de ajutor și vei obține instantaneu informațiile necesare pentru pagina pe care te afli.

Aplicația este un produs susținut de agenția interactivă Reea și a fost implementată de dezvoltatorul .NET, Doru Lazăr.

Vă urez spor la învățat! 🙂

Post a Comment