Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
16° C
TOP

Învață prin joacă la Lego Atac!

Fundația Tansilvană Alpha aduce un nou workshop pentru cei mici începând din 12 noiembrie de la ora 17.00. Fie că ai copii, fie că ai frați mai mici, acesta este un cadou ideal care va contribui la dezvoltarea lor.

Workshopurile sunt bazate pe joaca cu piese LEGO® și sunt super distractive, dar sunt mai mult decât doar o joacă.

Întâlnirile Lego Atac vor fi săptămânale și în fiecare lună organizatorii vor aduce o temă LEGO diferită, în final construind roboți cu ajutorul seturilor Lego Education.

Datorită noilor activități distractive educația cu ajutorul cărămizilor LEGO® face bucuria descoperirii și mai accesibilă.

Jocul este instrumentul prin care se realizează dezvoltarea cognitivă a copilului, iar joacă în grup îi dezvoltă abilitățile sociale și capacitatea de a face față cu bine provocărilor. Soluțiile tactice, flexibile cresc odată cu rezolvarea problemelor și descoperă cum știința, tehnologia, ingineria și matematica le afectează viața de zi cu zi.

Seturile Lego au fost concepute pentru a dezvolta creativitatea, gândirea spațială, ingineria, îi învață pe copii să gândească în 3 dimensiuni. Totodată îi ajută să-și dezvolte abilitățile motrice fine, logica, dezvoltă aptitudini de rezolvare a problemelor, răbdarea, perseverența și persistența, abilitatea de rezolvare a problemelor prin cooperarea grupului, dezvoltă toleranță și acceptare, cooperare și lucrul în echipă, și nu în ultimul rând întărirea punctelor forte și a încrederii în sine . Aduce noi frontiere deoarece în lumea Lego nu există nici o regulă.

Îi găsiți pe strada Aleea Vrancea, nr. 1, Târgu Mureș.

Post a Comment