Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Review J’ai Bistrot

În Piața Mărășești nr.6dincolo de poarta portocalie, într-o curte de casă cu o mare poveste în spate, se află al nostru prea drag J’ai Bistrot!

După cinci ani necesitatea unei schimbări s-a simțit tot mai mult, motiv pentru care s-a intrat în forță pentru ca ceea ce urma să se redeschidă să fie…uau!! Și da, așa a fost, așa este! 😀

Un nou spațiu creat, o nouă “haină” dar același J’ai Bistrot de care ne-am îndrăgostit acum cinci ani.

img_3764-editjai-mures

Am rugat echipa J’ai-ului, printre care și designerul Mihai Grama, principalul responsabil pentru noua înfățișare, să caracterizeze noul bistrot în câteva cuvinte:

cafea, prietenie, comunitate și nebunie, că îți trebuie și puțină nebunie să faci așa ceva.

a declarat, cu un mare zâmbet pe față Corina.

Îi dăm dreptate! 😀

Este un bistrot creativ, un loc potrivit pentru socializare cu oameni faini, de legat prietenii, de stat la poveste, de “sorbit” cafeluța dimineața, de petrecut seara, de cântat și distrat!

img_3760-editjai-mures

Noul J’ai are o capacitate de aproximativ 80 locuri, 15 mese, are “colțuri private” luminate numai potrivit pentru a-ți creea acea senzație cozy. Ideea de Open Space crează posibilitate de a vedea J’ai-ul aproape dintr-o parte în alta și oferă libertate de mișcare.

Un spațiu care ne place tare mult este acela cu uși pliabile care, pe timpul verii, vor fi deschise creând idee de “terasă deschisă”.

img_3783jai-mures

Barul din cupru este noua “mândrie”

“A fost o maximă necesitate mărirea barului acesta fiind atracția oricărui local, după părerea mea. Este cel mai aglomerat, acolo se strânge lumea să socializeze și este locul în care mulți se simt mai bine; pulsul serii se simte mai bine de acolo.”

Cromatica noului local este spartă de veselul tapet creeat de talentatul artist Saddo pe care îl aplaudăm, veselii, roz porcușori zburători și crudul verde reușind cu succes să ofere potrivita notă personală! 😀

img_3889-editjai-mures

Serviciile, oamenii faini, produsele de calitate, băuturile de top, sandwich-urile calde, sinceritatea și respectul față de clienți sunt atuurile J’ai Bistrotului, sunt “momelile” care ne-au adus în acest bistrot ani la rândul.

Promovarea sinceră și cea mai bună este cea realizată prin locul în sine! Un client mulțumit aduce altul și tot așa.

Planuri multe de viitor sunt, în calcul intrând terasa și o bucătărie care ne va bucura poftele! 😀

J’ai Bistrot

este și a reprezentat pentru Tîrgu Mureș promotorul unui stil nou și diferit. De aceea ne place, de aceea ne atrage, de aceea îl apreciem zi, seară și noapte!

img_3905jai-mures

Noua “haină “este, pe scurt, o nouă etapă, un pas spre evoluție pentru J’ai Bistrot și pentru Mureș.

Ne vedem, ne întâlnim și povestim la J’ai! 😀 <3

Photo credit Dorin Bonta

    J’ai Bistro

      STAFF PICK
  • Piața Mărășești nr.6, Tîrgu Mureș
  • 0372 989 296
  • Luni-Joi: 10:00-01:00 Vineri: 10:00-03:00
  • Sâmbătă: 11:00-03:00 Duminică: 11:00-01:00

Review

4
Nota

Post a Comment