Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP
j'ai cuisine

J’ai Cuisine

J’ai Cuisine te poftește la masă!

Cască ochii, trage aer adânc și bine în piept și… gândește-te ce ai vrea să mănânci? Papilele gustative vor fi tare încântate! 😀

Fainele fete, patroane, ale dragului nostru J’ai Bistrot ne așteaptă, de aprox. o săptămână la o poveste și, de această dată, ne așteaptă cu masa pusă! Dar da, la J’ai!

Hai să îți spun și ție ce am aflat noi. 😉

Ce v-a determinat să deschideți o bucătărie și la J’ai Bistrot Mureș?

Ne gândeam de mult să aducem și la J’ai Târgu Mureș bucatăria și acum, în sfârșit, am reușit. A fost mereu un număr mare de clienți care, stând la o bere sau un suc, comandau și li se livra mâncare la J’ai. Nu de puține ori ne-am întâlnit și cu clienți din alte orașe care au fost la J’ai în București și venind în Târgu Mureș se așteptau să găsească aceeași calitate în oferta culinară.

Conceptul este bazat pe bucătăria internațională de tip bistrot. J’ai Cuisine va oferi mereu o mâncare corect gătită, sănătoasă și foarte gustoasă. Poate te convinge, cât de cât, acest plaiting!

J'ai Cuisine

Noua bucătărie pornește cu meniul dezvoltat la J’ai Bistrot București (vaaaii…mi-am amintit de Mini Burgersii de acolo….yaaammm!!) și va fi adaptată local, în funcție de cerințe și oportunități. Momentan, meniul J’ai-ului are în total 27 preparate, preparate keto, vegetariene dar și tradiționale, inclusiv deserturi dar acest meniu va fi modificat sezonier, primăvara și toamna. Meniu cuprinde și valorile energetice și caloriile fiecărui preparat. Sigur nu vei învăța meniul și nu te vei obișnui cu aceleași preparate, schimbările aducând noi și interesante preparate, ne promite J’ai Cuisine. 😀

În general mâncarea este porționată atent și, în mare parte, gătită pe loc. Fiecare porție este în așa fel gândită încât, din mai multe motive, pierderile (risipa de mâncare) să fie cât mai mici, chiar spre 0. Din experianța J’ai-ului este destul de dificil să faci donații de mâncare, din princina legislației din domeniu, însă dacă vor găsi o variantă de a face acest lucru, categoric se vom strădui să o realizeze.

Care preparat va fi ‘’emblema’’ J’ai Cuisineului?

Produsul emblemă – asta rămâne de văzut. Vom vedea ce vor aprecia clienții noștri cel mai mult din meniu dar noi putem spune că ne mâdrim cu el în totalitate! Credem că un “comfort food” șnițelul de acasă reinterpretat în Porc în crustă de nuci cu piure de cartofi și dulceață de ardei iuți este cu potențial de emblemă, dar vom vedea cum va fi primit.

Aveți distibuitori locali cu care colaborați?

Ne dorim să lucrăm cât mai mult cu distribuitori locali, în condiții avantajoase reciproc dar momentan lista e destul de restrânsă. Am început colaborarea, pentru început, cu cei de la Boosifarm și Cakehouse dar suntem în căutare și de alte variante.

Ce este important pentru cei care pregătesc mâncarea pentru tine? Este feedback tău! Părerea ta va fi luată în considerare mereu. Numai așa vor știi cum să își îmbunătățească servirea, prepararea sau…cine știe, poate condimentarea mâncării. Curaj! Spune-ți părerea sinceră!

Tot în ideea de a veni cu ceva nou, dar și bun, J’ai Cuisine va organiza brunch-uri și va avea invitați care vor veni în bucătărie cu propuneri de meniuri “surpriză”. O ideea chiar provocatoare și interesantă, zicem noi! 😀

Personal am studiat puțin meniu și pot spune că diversitatea preparatelor este una satisfăcătoare, interesantă și provocatoare în sensul că preparatele, numai citindu-le, îți stârnesc foamea și pofta de ceva bun, gustos și sănătos. Prețurile sunt chiar ok iar porțiile, din câte ai putut vedea și în aceste poze, sunt chiar mulțumitoare chiar și marilor ”burți”. :p

Dacă vrei să vezi echipa bucătăriei la treabă, în plin proces de gătit, poți face asta prin geamul mare care dă spre terasă iar, pe timp de vară, îți vei putea privi și primi mâncarea direct de acolo.

Aaa… să îți spun și intervalul în care poți păpa bine și bun: de la ora 10:00 până la ora 22:00 daarr….te sfătuiesc să comanzi până la ora 21:30, aceasta fiind ora ultimei comenzi.

Uff…gata că îmi este foame și poftă deja…

P.S: dau o nota 10+ J’ai Cuisine-ului pentru multele legume și verdețuri folosite în toate preparatele!!

Pofte buneee!! 😀

photo credit – J’ai Bistrot și Cristina Gânj

Post a Comment