Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

J’ai Live Music

J’ai Live Music prezintă:

Două grupuri muzicale cu ritmuri foarte diferite dar care se încadrează la fel de bine în categoria muzică electronică. Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 21:00.

KARPOV NOT KASPAROV

O trupă care-și trage inspirația din șah! Ai mai auzit de așa ceva? Ai crede că șahul deși este considerat unul dintre cele mai bune jocuri pentru minte este destul de plictisitor, dar pentru acest duo reprezintă inspirație, una dintre piesele lor fiind denumită după cunoscuta Elisabeta Polihroniade.

Karpov not Kasparov – considerat unul dintre cele mai bune produse de export synth-pop/dance/electronic din România – au cântat în ultimii ani prin toată Europa (de la Londra la Berlin, de la Oslo la Milano, de la Paris la Viena). Sunetul lor amintește de disco-ul anilor ’80 fiind optimist și dansabil,  simțindu-se uneori și unele influențe jazz sau folclorice.

 

POETRIP
Pœtrip e un proiect muzical electronic, bazat pe improvizație. Mereu imprevizibili, Ștefan Botezatu și Oana Maria Zahariacei  ne poartă, la un singur concert, printr-o multitudine de stări și stiluri muzicale fără număr și fără nume (bubblegum experimental, stand-up poetry, porn pop).

Secțiunea Despre a paginii lor de facebook conține câteva ”recenzii” lăsate de fanii cât și de haterii acestul grup, poate ar fi interesant de citit câteva înainte de concert, măcar pentru amuzament. 🙂

 

Organizat de Stairway Booking
Intrare: 15 Lei

Post a Comment