Târgu Mureş
02 Jun, Friday
16° C
TOP

J’ai Live Music | DJ Bootsie Trio

Sâmbătă, 25.03.2017, începând cu ora 21:00,  J’ai Bistrot ți-a pregătit o seară de muzică faină, o seară în care te poți bucura de mult hip-hop, electronică, scratch, elemente din muzica filmelor, piese folk și jazz.

O seară bogată aș putea spune 😉

Dj Bootsie a reușit să se evidențieze pe scena muzicii internaționale de hip-hop și electronică datorită vocii sale cu primul album lansat la Ugar Records.

Cel de-al doilea și al treilea album au fost lansate de British BBE Records cei care au lansat albumele și altor artiști ca J-Dilla, Pete Rock, Dj Jazzy sau Dj Vadim.

Ultimul său EP “Eg”, lansat în dec.2016 combină bine știutul stil vechi Bootsie cu noi vibe-uri, noi sunete. Armonia perfectă în muzica sa este dată de mixul perfect între hip-hop, bass, trap, techno, muzica filmelor sau cea ambientală. Noul material hrănește gândul și spiritul și are puterea de a transforma materia brută într-o frumusețe plutitoare.

Bootsie a cântat la nenumărate festivaluri și cluburi din Ungaria dar și în alte țări atât singur cât și împreună cu trupa sa.

J’ai Bistrot ți-a pregătit un party pe măsură, eu ți-am oferit informația de care aveai nevoie iar ție nu ți-a rămas decât să fi prezent și… să te distrezi! 😀

Se vor tăia bilete la intrare = 15 lei/bilet!

Have fun ce să mai…  😀

Post a Comment