Târgu Mureş
27 Nov, Saturday
1° C
TOP

J’ai live music

Că-buumm!!

08 dec.2016, ora 21:00J’ai live music!! 😀

Middlemist Red  este o trupă maghiară de rock-psychedelicis, fondată în anul 2012. The Doors, The Beatles, The Black Angels, Tame Impala sunt cele mai reprezentative trupe de inspirație pentru Middlemist Red.

In nov.2013 și-au lansat primul EP intitulat “As If You Could Mess This Up”; un mare succes în Ungaria. După marele succes adus de piesa “Single Switcheroo” , trupa a fost abordată de către Deezer pentru a participa la o competiție internațională numită “Young Guns”. Middlemist Red s-a calificat pe locul 4 din 182 trupe participante pentru ca în final, după ce ascultătorii Deezer au fost lăsați să își voteze favoritul, trupa maghiară a primit cele mai multe voturi și like-uri câștigând competiția.


În 2014 trupa a urcat de scena multor festivaluri precum Sziget Festival, VOLT Festival cântând alături de trupa ca Wooden Shjips sau The Black Lips.

Primul LP numit “Supersonic Overdrive” a fost lansat în data de 03 nov. pe Deezer iar în martie 2015 trupa a pornit în primul turneu european continuând în 2016 să urce pe scena celor mai mari concerte din Europa.


Și iată-i că vin și în Mureșul nostru mic și în dragul nostru J’ai Bistrot!!

Hai la concert!! O să fie un concert tare fain! 😀

Se vor tăia bilete la intrare: 15 lei/bilet!

Live music is on!!

Post a Comment