Târgu Mureş
29 Nov, Wednesday
1° C
TOP

Joacă în turneul Neymar Jr’s Five pentru un loc în finala mondială din Brazilia

Ta na na na!! O șansă care nu vine deloc des!! 😀

Neymar Jr’s Five reinventează regulile fotbalului de cinci la cinci.

Tîrgu Mureș este cea de a doua oprire a etapei de calificare, pe 14 mai 2016. Câștigătoarea finalei din țara noastră va merge la finala mondială care va avea loc în luna iulie, la Instituto Projeto Neymar Jr, în statul Sao Paulo din Brazilia.

Calificările vor avea loc la Baza Sportivă La Roșu.

Neymar Jr, vedeta Barcelonei și a echipei naționale a Braziliei, oferă tinerilor fotbaliști șansa de a-și demonstra talentul într-un turneu de fotbal aparte. Așa că, dacă aveți între 16 și 25 de ani, vă puteți înscrie pe www.redbull.ro/neymar5 și aveți șansa să jucați fotbal la cel mai înalt nivel.

Locurile sunt limitate, așa că grăbiți-vă să vă găsiți cei mai buni parteneri de joc pentru că miza este mare!

Pe 4 iunie vom afla, la București, care este echipa care ne va reprezenta la Finala Mondială din Brazilia. Echipele campioane din cele peste 35 de țări se vor duela pentru marele trofeu în iulie, în Praia Grande, locul în care talentatul jucător brazilian a crescut, și-a început cariera profesională și, mai târziu, a fondat “Instituto Projeto Neymar Jr”.

Am visat să am un turneu care să-mi poarte numele și prin intermediul căruia să aduc cele mai bune echipe din lume în orașul meu natal. Această dorință se transformă în sfârșit în realitate, deci abia aștept să văd ce pot face acești jucători.

Neymar Jr, cel care a ajutat la dezvoltarea formatului competițional, va invita echipa câștigătoare la un meci al Barcelonei pe Camp Nou.

Finala mondială are loc în iulie, la Instituto Projeto Neymar Jr, în statul Sao Paulo din Brazilia.

Obiectivul institutului este să ofere educație extracurriculară și activități sportive copiilor dezavantajați și familiilor acestora, promovând incluziunea socială și participarea activă în comunitate. Instituto Projeto Neymar Jr s-a deschis în 2014 și este al doilea program ‘FutbolNet’ creat în parteneriat cu Fundația FC Barcelona în Țara Cafelei, primul fiind cel din favelele orașului Rio de Janeiro.

Nu rata șansa!! Fă-ți echipa și arăta-ți cât de buni sunteți! Baftă! 🙂

În România, turneul Neymar Jr’s Five este organizat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.

 

Post a Comment