Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
11° C
TOP

Juriul UNITER, la NAVIGATORUL

Juriul final al Premiilor UNITER 2019 va fi prezent sâmbătă 13 aprilie 2019, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național, unde va viziona spectacolul NAVIGATORUL de Conor McPherson în regia lui Cristi Juncu.

Juriul este compus din VLAD IVANOV – actor, DOINA MODOLA – critic de teatru, MAIA MORGENSTERN – actriță, CRISTIAN PEPINO – regizor, VIORICA PETROVICI – scenograf.

Actorul Richard Balint este nominalizat la Premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul Mr. Lockhart din spectacolul NAVIGATORUL.

Până în data de 13 mai, juriul final va viziona toate spectacole nominalizate și va decide, prin vot secret, în seara Galei, câștigătorii celor 11 categorii de premii.

Din distribuția spectacolului NAVIGATORUL fac parte actorii: Theo Marton, Nicu Mihoc, Dan Rădulescu, Costin Gavază, Richard Balit și Ale Țifrea.

Navigatorul este o piesă scrisă de autorul dramatic Conor McPherson în anul 2006.

Acțiunea este plasată în Baldoyle, o suburbie din Dublin, în Ajunul Crăciunului. Piesa îl are în centru pe James „Sharky” Harkin, un alcoolic care locuiește cu fratele său orb și în vârstă – Richard Harkin. Pe măsură ce încearcă să stea departe de băutură în perioada sărbătorilor, Sharky trebuie să îi țină piept irascibilului Richard, dar și propriei conștiințe care îl bântuie.

Piesa a fost nominalizată la Premiile Tony și Premiul Olivier pentru Cea Mai Bună Piesă.

Cristian Juncu este un regizor cunoscut publicului târgumureșean pentru spectacolele realizate în ultimii ani, ȘCOALA NEVESTELOR și DINTE PENTRU DINTE, spectacole ce se joacă și astăzi cu sălile pline.

Despre Navigatorul în piesă:

NAVIGATORUL construiește, coerent și unitar, un crâmpei din viața unei familii înconjurate de mediocritate și singurătate, dar care are parte de un happy end; șansa unui nou început. (Elena Coman, yorick.ro)

…avem ocazia de a vedea pe Scena Mare a Teatrului Național din Târgu-Mureș un foarte bun și complex spectacol cu NAVIGATORUL (Mircea Morariu, adevărul.ro)

🛑16 ani + 

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la casieria din incinta teatrului – de marți până vineri între orele 09:00 – 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor,

tel: 0365.806.865 – și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00 – 17:30, tel:0372.951.251.

Bilete și abonamente onlinewww.biletmaster.ro

Hai, hai la teatru! 😉

Post a Comment