Târgu Mureş
21 May, Tuesday
27° C
TOP

Juvenes Indoor Cup

Clubul Sportiv Juvenes vă invită la un turneu atrăgător de fotbal, dedicat copiilor născuți în anul 2005. Opt echipe din județele Cluj, Alba, Bistrița, Brașov și Mureș se vor întrece într-un sistem de joc inedit, 4+1, cu mantinelă. Juvenes Indoor Cup, ediția a II-a, va avea loc în Sala Polivalentă, în data de 29 ianuarie, între orele 9 – 17.

Avantajele acestei competiții sunt:

  • viteza crescută de joc;
  • timp efectiv de joc mai mare, fără timpi morți;
  • este util pentru testarea vitezei de reacție a jucătorilor;
  • cât mai puține restricții și cât mai mult fotbal.

Toți sportivii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii speciale și pachete surpriză.

Meciurile disputate de toate echipele prezente vor fi transmise LIVE pe pagina oficială de Facebook a clubului – https://www.facebook.com/CSJuvenes/

Atmosfera va fi întreținută de BiG Deejay’s!

Despre C.S. Juvenes

Clubul Sportiv Juvenes este un club privat plurisportiv cu responsabilităţi publice, care îşi propune să încurajeze sportul de masă oferind diversitate şi continuitate, şi să descopere printre copiii şi adulţii din judeţul Mureş reale talente sportive.

Dacă în luna septembrie 2015 activau în cadrul clubului 30 de copii pe linia fotbal, în ianuarie 2017 sunt înscriși peste 300 de copii în cadrul a 10 linii sportive. Toți acești  tineri sportivi sunt inspirați în permanență de echipa seniorilor din liga a IV-a, care le oferă un exemplu de optimism și de fairplay, asigurându-le continuu evoluția.  Echipa Juvenes are în componenţă 20 de antrenori și instructori.

Post a Comment