Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
7° C
TOP

King Salsa – cursuri de dans pentru începători

Şcoala de dans King Salsa, care în acest an sărbătoreşte 3 ani de la înfiinţare, vă invită la un nou curs de începători în data de 6 octombrie.

Cursurile vor avea loc în zilele de luni şi miercuri la Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu-Mureş, etajul 1, sala de balet de la ora 19.00.

În cadrul cursurilor de dans, elevii vor putea învăţa stiluri precum salsa, bachata, kizomba, rueda de casino şi cha-cha.

Eu personal, sărbătoresc anul acesta 2 ani de când am început să iau cursuri de dans în cadrul acestei şcoli şi pot să spun că sunt foarte mulţumită de stilul de predare şi lucrurile învăţate la cursuri.

Mai mult de atât, în aceşti doi ani m-am bucurat de o atmosferă plăcută şi relaxantă, după o zi lungă de muncă, şi de mulţi prieteni.

Pentru mai multe informaţii sau înscrieri la curs puteţi suna la numerele de telefon: 0742-017.645 sau 0742-027.727. Profesorii care predau cursurile sunt: Kiraly Ferenc, Kirsch Andrea şi Oana Dan.

Pentru curioşi, puteţi vedea un filmuleţ de la un workshop de salsa aici.

Haideţi cu toţii să descoperiţi plăcerea dansului. Odată ce aţi descoperit-o nici că aţi putea să vă mai întoarceţi la viaţa fără dans. 🙂

Comments (6)

Post a Comment