Târgu Mureş
30 Nov, Thursday
-2° C
TOP

La Narghilea – cu adevarat buna

In calitate de mare apreciatoare de narghilea, ma adresez acum celor care imi impartasesc hobby-ul, sau celor care sunt curiosi.

Am incercat de cateva ori narghilea, iar in Targu Mures am gasit in doar doua locuri. Pana nu de mult, recunosc ca nu am fost prea impresionata de calitatea narghilelelor din oras, pentru ca dupa 10 minute deveneau innecacioase, ceea ce facea intreaga experienta nefericita, asa ca mai bine fara.

narghilea 5

Ei bine, de vreo 3 saptamani am mers La Narghilea, si conjunctura a facut sa incerc un sortiment de menta si mere, la recomandarea unui prieten. Eram sceptica si initial voiam sa fac skip, dar bine am facut ca am acceptat (mno, bine e impropriu spus …nu e tocmai recomandat acest mini viciu…dar na..)

Bun si dau  o sansa…..extaz de la prima intersectare. Am inteles ca au fost achizitionate narghilele noi, si acum clientul poate opta si pentru varianta cu gheata (ceea ce eu am facut). E absolut senzationala, si pe langa asta nu a devenit innecacioasa desi am tot suflat in ea cred ca vreo ora. Si a fost la fel de buna pe intreaba perioada.

narghilea 7

Oficial sunt fana numarul 1 a narghilelei, si din pacate pentru mine, pentru ca e atat de buna, o sa trec mai des pe acolo. Pentru cine nu stie, La Narghilea e sus pe Bolyai,  inca 20-30 metri dupa magazinul cu gogosi.

narghila 6 narghilea 1

Va recomand, daca sunteti fani, sau daca sunteti macar curiosi.  Long live La Narghilea !

Post a Comment