Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
2° C
TOP

Laboratorul de Techno ➂

Laboratorul de Techno crește ușor și ajunge la cea de-a ➂-a ediție, în cel mai nou și nonconformist spațiu cultural din orașul nostru, vineri 2 septembrie începând cu ora 23:00 în Uzina Foto, băieții de la AVimag vor găzdui un al treilea party de muzică Techno.

Priku ➞ [a:rpia:r]

Revine la Târgu-Mureș după ce în urmă cu doar câteva luni bubuia din temelii AVi-ul cu sunetele sale complex ordonate astfel încât să alcătuiască ode pentru cele mai intense trăiri omenești. Este unul dintre cei mai buni DJ și producători români la ora actuală, îl întâlnim la cele mai importante evenimente și ne dorim să-l adoptăm, pentru că muzica lui oarecum ne face să ne simțim ca acasă. ”Acasă” fiind un sentiment, nu un loc.

SoundCloud ➤

Mihigh ➞ MRR / Club Midi

Asemeni lui Priku, Mihigh face parte și el din familia Sunrise și impresionează de ani buni ca rezident al clubului Midi. Și pentru că a fi DJ și producător merg mână în mână, acesta a creat Midi Records România, propriul său label, care îi permite să se joace liber cu tot ce înseamnă imaginație, iubire pentru techno și suflet. După un B2B spectaculos cu Priku în iulie, la Midi, Mihigh promite un show de zile mari alături de bunul său prieten, de data asta la Foto.

SoundCloud ➤


Erik ➞ AVi

Rezidentul nostru, din ce în ce mai tare apreciat și ascultat, abia așteaptă să ne încânte și în această ediție a Laboratorului de Techno, după ce a făcut o treabă atât de bună, alături de Addo, la precedenda întâlnire cu publicul mureșean. Nu-i de mirare că îi vedem numele pe tot mai multe afișe, evoluția lui e constantă și statutul de portdrapel al Mureșului în ceea ce privește techno-ul începe să-i priască de minune.

SoundCloud ➤

https://soundcloud.com/fuloperik/untitledd

 Se vor tăia bilete la intrare, 40 lei/bilet sau în avans 25 lei și sunt puse la vânzare la Zip Cafe&Garden și Hotel Concordia!

Accesul persoanelor sub 18 ani va fi interzis! De recomandat să aveți un act de identitate asupra voastră!

Vinere de vară, vinere cu muzică faină, vinere la Uzina Foto!

See u all there!

Post a Comment