Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Laboratorul de techno

Pe data de 17 iunie fosta uzină Foto din cartierul Unirii va prinde din nou viață și pentru prima dată în istorie, vor răsuna aici ritmurile muzicii electronice.

Laboratorul de Techno reprezintă cea mai importantă petrecere electronică organizată în Tîrgu Mureș în acest an și va marca debutul petrecerilor electronice din acest spațiu neconvențional, cu iz de rave-uri berlineze de la mijlocul anilor ’90.

Interior Uzina Foto

Eventul va avea dublu rol. În primul rând, acela de a le oferi sutelor de fani ai muzicii electronice underground un spațiu generos de distracție până la primele ore ale dimineții, iar în al doilea rând, acela de a deschide calea unor evenimente culturale ce vor îmbunătăți și promova imaginea Tîrgu Mureșului.

DJ de renume mixează la fosta Uzină Foto

Addo este unul din artizanii muzicii electronice mureșene și DJul care nu dă greș niciodată atunci când se află la mixer. Simte dorința publicului de mișcare mai bine ca oricare altul și crează o atmosferă inimitabilă de fiecare dată când pune muzică.

Addo

Ada Kaleh, unul dintre cei mai cunoscuți DJ și producători români de techno, se întoarce la Tîrgu Mureș, locul unde e mereu așteptat cu brațele deschise! “De nedescris” este ultimul său produs discografic, iar fanii techno-ului prezenți în Laboratorul de Techno vor avea parte de un show piperat cu momente de introspecție muzicală, detașare, dialog interior, toate parcă scoase din ”Palatul de cleștar” (una dintre cele mai apreciate piese produse de Ada Kaleh).

Ada Kaleh

Jay Bliss va fi cireașa de pe tortul muzical pregătit în Laborator. Cu el se finalizează tridentul muzical ofensiv ce va cutremura întreg Tîrgu Mureșul, începând cu zona cartierului Unirii. Jay este considerat a fi un veritabil maestru al muzicii electronice underground. Dealtfel, sibianul sosește în premieră pe meleaguri mureșene și va încânta publicul cu piesele sale încărcate cu energie și bună dispoziție.

Jay Bliss

 

Biletele de acces în Laboratorul de Techno costă 25 de lei în avans și pot fi procurate de la J’ai Bistrot și Hotel Concordia sau 40 de lei la fața locului, în ziua evenimentului.

Post a Comment