17 Jun, Monday
0° C
TOP

Lansare de revista – Promo One

Acum că am ajuns doctor (medical doctor ) oficial pot să mă reapuc de scris pe blog că viitorul e acelasi , adica zero.

Mă bucur că a venit toamna căci sincer era trist oraşul , nu prea se întâmpla nimic. Mâine va fi iarăşi o zi plină. În Old City se lansează (încă) o revistă de publicitate. Nu că n-ar fi destule şi oricum nu le prea merge dar să fie. Sincer sunt sceptic şi părerea mea că business-ul cu reviste de timp liber funcţionează doar pentru că încă mai există fraieri care să dea bani pe aşa ceva.   Dar voi fi prezent de curiozitate. Site-ul e absolut minunat 🙂)

Vestea bună e că după lansare o să fie PUBlic night party şi în caz că n-aţi fost de mult prin Old City să vedeţi ce sistem de aer condiţionat şi-au instalat , vă recomand. Din ce mi s-a povestit instalaţia respectivă a rezolvat problema încălzirii globale iar weekendul trecut de-aia a fost aşa de frig pentru că era pornită :). asta pe lângă faptul că practic nu mai există fum în pub …..

Şi se vor mai întâmpla o grămadă de chestii faine , toate în beneficiul clienţilor dar că încă nu sunt oficial lansate. Dar abia aştept să vi le povestesc.

Comments (10)

 • Site-ul e minunat? pe mine ma zgarie pe ochi

  reply
 • AlinG

  Site-ul e absolut minunat??? Presupun ca glumeai. 🙂
  Nu inteleg cum de chiar si cu web-designu, in romania suntem cu 5 sau chiar mai multi ani in urma.
  Ca design e extrem de slab, iar daca arunci o privire in codul sursa…..iti vine sa propui emiterea de legi care sa reglementeze minimul de calitate pe care o firma de webdesign trebuie sa il implineasca pentru a ramane pe piata.

  Nici nu e de mirare ca site-ul e asa slab, daca intri siteu-ul http://right-click.ro/ (cei care au facut “designul” promo-one) o sa dai de cel mai slab site pe care l-am vazut in ultimii ani, si nu glumesc.

  De ce promovam proasta “calitate”?

  reply
   • AlinG

    Sunt curios daca stiu ce inseamna ROI cel putin.

    Acum doua zile am rasfoit pentru prima data Next Temptations asteptand la dentist si prima impresie: “revista/ziarul scolii?”
    Foarte putin continut de calitate, 80-90% fiind doar de umplutura cu o exprimare de scoala generala.

    Chiar sunt curios ce preturi platesc firmele pentru reclama in revistele astea, vroiam sa vad ce preturi au dar siteul http://www.next-advertising.ro vad ca nu functioneaza.

    reply
 • tipo

  Sincer astazi am citit si eu Next Temptation. Lucrez la o tipografie.
  .de continut nu comentez caci nu sunt specialist. desi mie mi se pare interesanta. Articolele despre catei, etc. Informatie interesanta gratis. Si asta zic eu e un lucru bun. Dar cum am zis nu sunt ziarist sa imi dau cu parere din punctul de.vedere al unui specialist. DAR…ca si calitate e exceptionala. M-as mira sa lucreze o singura persoana..Printul la asa o revista.GARANTEZ EU CA NU E IEFTIN. Cat despre tiraj…vad ca nu va pricepeti la tipar. Tiparul la.asa o revista poate fi mimim 1000-2000 pt ca se.lucreaza cu placi si costurile.sunt foarte mari. Interesati-va ce inseamna tipar offset…Iar despre distributi, eu m vazut-ochiar peste tot unde am iesit.Si mi se pare geniala distributia pe fiecare masa si bravo lor ca au convins oamenii aia sa o puna . Sincer mie mi se pare cel mai bun mod de promovare. Daca pliantele sunt utile atunci sa fi pe fiecare masa din cafenelele si.localurile din Mures cum e. ? In 7seri,zile si nopti se promoveaZa firme mari…si sunt calitate mai slaba decat a Next. Si sincer eu sunt muresean si revista am inteles ca e de aici…Si bravo lor. Lucrand la tipografie inteleg cata munca e la asa ceva. fara sa luam in calcul pozele cu fata. Eu cred ca voi nu prea stiti ce vb. Vad ca vorbiti de ROI de parca v-ati pricepe la afaceri. Dar vad ca habar nu aveti bazele. la 2000 de fluturasi pe aceeasi dimensiune si calitate ajungi putin sub 500 lei ca si costuri si mai ai.de suportat distributia care nu e tocmai floare la ureche si nu vei putea ajunge cu un pliant pe.mesele.cafenelelor..scuze ca m-am bagat, dar ma zgarie la urechi cand vad pe pagina asta ce porcarii fara continut si acoperire poti gasi..Criticatii pe cei cu revista asta NEXT sau PROMO ONE ca le faceti un compliment..cand oameni ca voi.vb de rau…macar criticati unde va pricepeti..Si e ciudat sa se comenteze.de calitatea ca si continut a unei reviste pe un site egal cu 0 ..ca si continut, exprimare sau aspect…

  reply

Post a Comment