17 Jun, Monday
0° C
TOP

Lansare Denis “Rime cu premeditare” în Cream Cafe

Avem o nouă Cafenea în oraş, Cream Cafe, la a cărei petrecere de inauguare am participat şi eu.

Pe scurt câteva cuvinte despre noul local: e nişat clar pe nu ştiu cum să le numesc altfel decât fiţe. Mi se pare că principalele surse de inspiraţie pentru local sunt cafenele de pe binecunoscutul şi faimosul Dorobanţi de la capitală. E frumos decorat înăuntru, fancy chiar, ospătarii şi ospătăriţele sunt selectaţi cu rigurozitate, nu oricine trece testul lor de prezenţă scenică :).  Şi nu pot să trec cu vedere faptul că au cea mai frumoasă baie din oraş, dintre cafenele mă refer. Au investit bani nu glumă, dar cu cap. Mergeti de verificaţi :).

După ce şi-au deschis porţile, observ că nu stau prea mult pe gânduri şi deja se pun pe organizat evenimente, concerte, lansari, etc. Vineri 8 februarie sunt gazdele unei lansări şi anume Denis – Rime cu premeditare. Nu vreau să o dau în bară, dar habar nu am cine e Denis, dar după numărul de persoane care au confirmat prezenţa la eveniment pe facebook, pare că e un tip cunoscut. Am ascultat şi o piesa şi am rămas cu un wow pe creier… sună chiar bine.

Deci… dacă vă place Denis, sau doar vreţi să vă petreceţi bine într-o seară de vineri, Cream Cafe vă aşteaptă la lansare Rime cu premeditare by Denis. Intrarea e 10 lei, iar posesorii de studcard (investiţie bună) e doar 7 lei. Vă urez să vă simţiţi cât mai bine vineri!!!

Post a Comment