Târgu Mureş
08 Dec, Friday
3° C
TOP

Lansare Invest Club Mureș

Invest Club organizează pentru tîrgumureșeni un eveniment aparte, un eveniment care să dezlege “tainele” pieței de capital și cele ale bursei. Mai mult de atât, ei vor lansa primul club dedicat investitorilor din Tîrgu Mureș!

Invest Club Mureș își dorește să promoveze piața de capital din România prin informare şi educare, creând, deasemenea, încredere și o mai bună înțelegere asupra fenomenelor ce guvernează bursa. Totodată doresc să pună în legătură investitorii actuali cu cei ce sunt interesați să afle mai multe despre domeniul investiţiilor la bursă.

La întâlnirile organizate periodic se vor schimba păreri despre evoluția pieței, oportunități de investiții dar și sugestii de portofoliu. Dacă vor fi mai mulți membrii interesați de domeniul investițiilor la bursă, dar nu au cunoștințele necesare pentru a avea curajul să-și deschidă un cont de tranzacționare, se va avea în vedere și organizarea unor seminarii de investiții.

Așadar dacă eşti investitor sau eşti interesat de acest domeniu vino la lansarea oficială a Invest Club Mureş, în seara zilei de 3 nov.2015, începând cu ora 18:30 la Hotel Privo, sala Connect.

Proiectul este susținut de Goldring și Bursa de Valori București.

Comments (1)

  • Rares Mihaila

    Multumim de sustinere!

    reply

Post a Comment