Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Lansarea LeCtura #4

Când: 26 februarie (sâmbătă), de la ora 21

Locaţia: The Office Club

Pe facebook aici

Alte informaţii găsiţi şi pe site-ul revistei.

Preţ revistă: aceasta e gratis!

Despre LeCtura, în primul rând este un proiect editorial realizat de câţiva tineri ambiţioşi, pasionaţi de citit, de facebook,  şi nu numai,  iar azi a ajuns la numărul 4.  E o altfel de revistă, cu  un desing de fiecare dată mai interesant,  fiecare pagină cu povestea ei, iar fiecare lansare a unui nou număr cu o altă temă.  De acestă dată este luat în vizor televizorul.  Filmuleţul de jos e foarte sugestiv. Office-ul e pregătit de eveniment.  Revista miroase a cerneală proaspătă.

Paul Socol, de la AndărCavăr, va modera acest eveniment. Iar ca şi invitaţi speciali vor fi: Radu Bălaş şi jurnalistul Cristi Teodorescu.  După lansare se lasă cu party!

Nu schimbaţi canalul!

Eu o să trec pe acolo,  să văd cum arată Office-ul la care s-a muncit din plin să arate cumva. Voi vedea sâmbătă! Şi bineînţeles să iau o revistă “caldă”!

Ne vedem acolo,  aaa…şi să nu uit de filmuleţul pregătit pentru voi ca şi promo de lansare:

Ţineţi-mi un loc dacă ajungeţi înaintea mea!

Anca

Comments (3)

  • clubevolution

    Chiar daca criticati uneori anumite cluburi …aceasta initiativa….unde iesim este… in primul rand utila clientilor…dar nu in ultimul rand managerilor cluburilor…eu ma chinui de mult timp sa aflu informatii referitoare la modul cum este perceput pe piata clubul Evolution!Numai asa putem evolua! Merci!

    reply
  • Jerry

    problema cu badigarzii 🙂

    reply

Post a Comment