Târgu Mureş
12 Apr, Friday
20° C
TOP

Lansarea schemei de ajutor MINIMIS

Ce este MINIMIS? Pentru cei care, la fel ca și mine, nu sunt familiarizați cu acest domeniu, MINIMIS este un program de finanțare adresat IMM-urilor și cooperațiilor, înființate de minim 1 an, care doresc să îşi finanţeze un program de investiţii prin care vor crea unul sau mai multe locuri de muncă. Suma maximă pentru finanţare este de 100.000 euro/ proiect şi reprezintă maxim 90% din totalul investiţiei, însemnând că aportul propriu minim este de 10%.

Dacă vi se pare interesant și credeți că ați putea aplica, lansarea acestui program de finanțare va avea loc în cadrul unui eveniment organizat de Oficiul Teritorial pentru IMM şi Cooperaţie Tîrgu-Mureș, miercuri 18.12.2013, ora 17:00, la Hotel Plaza. Scopul evenimentului este prezentarea condiţiilor de finanțare pentru proiectele MINIMIS și facilitarea accesului la finanţare prin discuții și explicații de la cei care verifică proiectele. Important de știut, sunt eligibile şi firmele care au înregistrat pierderi, cu exceţia celor care sunt în dificultate (lichidare, executare etc.).

Vă puteți înscrie pe pagina www.patronatcentru.ro și puteți solicita informații suplimentare de la:

– Federaţia Patronatelor IMM Regiunea Centru, Radu BĂLĂNEAN, preşedinte, 0265 262222, 0722 262222, e-mail: radubalanean@rotaryeclubmures.ro

– OTIMMC Tîrgu-Mureş, dl. TÖRÖK Csaba, Şef Oficiu, 0265 311660.

Post a Comment