Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
3° C
TOP

LDT 9 w/ Sepp // Crihan // Katu // Resa

Laboratorul de #Techno, cea mai faină petrecere organizată la noi în oraș pe timp de vară, continuă cu un nou episod #LDT9 ! 

Line-Up:

Sepp

Crihan

Katu

Resa
_____________________________________

“Cu Sepp, Crihan, Katu și Resa în prim plan, LDT9 se anunță de pe-acum a fi un prilej perfect pentru o noapte de dans si distracție cu cei dragi, în cea mai tare locație de petrecere existentă în Târgu-Mureș.

Sepp este o cunoștință mai veche de-a noastră și asta pentru că nu dăm greș niciodată atunci când îl avem alături. Modul în care ne face să plutim cu muzica lui îl recomandă ca fiind ingredientul perfect pentru un party de neuitat.

Profităm și de faptul că-l vom avea și pe Crihan alături de el ca să afirmăm fără teamă că greșim că acesta va fi cel mai tare party de care a avut Mureșul parte în prima sa jumătate de an.

Katu și Resa se cunosc bine, chiar dacă provin de pe continente diferite, chimia muzicală dintre cei doi recomandându-i pentru un Laborator de Techno ca-n povești.”

Ne spun cei de la avimag.net

 

 

Vineri, 6 iulie 2018, cu începere de la ora 20:00 la Uzina Foto, da?

La party vei găsi, pe lângă muzică faină și oameni la fel de faini un food truck –>> Rockin’Burgers! 😀

Participarea la evenimentele  #avimag echivalează cu acceptarea #Regulamentului de #Ordine interioară (R.O.I) pe care îl găsești aici ➡ http://avimag.net/regulament

 

🆕 Primele 100 de bilete costă 25 lei, peste acest nr. vor costa 35 lei, respectiv 40 lei în noaptea evenimentului.

Biletele se pot cumpăra de aici ➡ https://www.livetickets.ro/e/ldt-9-w-sepp-crihan-katu-resa

Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani !🔞

Let’s party in avimag style! 😀

Post a Comment