Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Lecție de cultură muzicală cu Addo și Vid

Cine a zis că în orașul nostru nu se fac lucruri faine? Sau cine a zis că nu se fac petreceri de calitate? Ei bine, pentru cei care nu au luat la cunoștiință, începând de joi seara 10 noiembrie și continuând tot weekend-ul în AVi Club va avea loc un maraton de petreceri și evenimente culturale.

Evenimentul cu caracter muzical și cultural, avându-i în prim plan pe Vid și pe Addo va avea loc vineri, cu începere de la orele 23.00. Dealtfel, vor avea loc trei zile piperate cu manifestări culturale: lecții și demonstrații de mixing, expoziții de fotografie etc.

Trei zile pline cu manifestări culturale îi așteaptă pe fanii muzicii techno, la AVi. Începând de joi, când studenții vor fi așteptați la Techno Student Night. Evenimentul de joi îi va avea la pupitru pe Erik și Scopter, duo-ul infernal care va mixa încă de la orele 20:00. Manifestarea va fi transmisa printr-un Live Stream pe canalul de Youtube AVimag, iar accesul membrilor grupului AVi, precum și al studenților (pe baza carnetului de student) va fi gratuit!

Vineri au pregătit o veritabilă lecție de underground techno românesc, cu Addo și Vid la catedră. Cunoscut pentru numeroase piese care au făcut furor la festivalurile de profil, Vid se va afla pentru prima dată în fața publicului cunoscător, din AVi.

Vid aka Egal3 este unul dintre artizanii noului val de techno underground românesc, acesta înregistrând o evoluție constantă de la începuturi și până în prezent, fiind astfel apreciat atât în țară, cât și în afara ei.

Combinația de microhouse și minimal tipică lui îi conferă originalitate și îiu definește stilul propriu, iar acest lucru îl diferențiază față de majoritatea artiștilor români de underground techno.


Addo, rezidentul AVi, este unul dintre cei mai importanți artiști de muzică electronică din Târgu-Mureș, un ambasador al culturii muzicale underground și cel despre care cunoscătorii spun fără teamă să se înșele că ”nu dă niciodată greș”. Așteptăm, deci, să dea recital și vineri.

Weekendul educativ nu se încheie aici, mureșenii care vor să învețe de la profesioniști tainele muzicii techno având posibilitatea să o facă direct de la Resa și iON, care pregătesc o serată de neuitat pentru un sfârșit epic de săptămână.

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/visand-cu-ochii-deschisi

Brățările de acces se achiziționează în avans, acestea fiind 10 lei pentru fete și 20 de lei pentru băieți, urmând ca la fața locului, în noaptea de vineri – dacă vor mai rămâne – acestea să coste 30 de lei. Numărul brățărilor este limitat, eventul având caracter privat. Pentru a intra în posesia acestora trebuie să luați legătura cu reprezentanții de PR ai clubului AVi, Alex Ramadan, Andreea Achim și Andrada Voicu.

Brățările achiziționate pentru evenimentul de vineri vor fi valabile și pentru cel de sâmbătă, astfel că vă sfătuim să nu renunțați la ele și să ne vedem și sâmbătă în aceeași locație. Altfel, biletele pentru eventul de sâmbătă vor costa 10 lei pentru fete și 20 pentru băieți.

Foarte important: Biletele în avans vor putea fi rezervate/achiziționate până vineri, la orele 18:00. După această oră, biletele vor putea fi achiziționate exclusiv la AVi, cu 20 de lei pentru fete, respectiv 30 pentru băieți.

Post a Comment