Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

Line-up complet la Awake!

Festivalul pe care sper să îl pot numi al nostru și anii următori și-a finalizat line-up-ul!

La Rag’n’Bone Man, Tom Odell, Modestep (live), Axel Thesleff, Subcarpați, Irie Maffia acum se adaugă și nume ca Dirtyphonics, Aeroplane, Mazde si Coma.

Considerată astăzi un adevărat fenomen în zona muzicii electronice, povestea Dirtyphonics a început printre trupele de metal. Înclinația celor 3 artiști către un sound puternic și de impact i-a determinat să împingă limitele genului, creându-și o nouă identitate muzicală, cu amestecuri de Drum and Bass, Heavy Bass House si Dubstep. Mie ei îmi plac mult și de-abia aștept să-mi rup teneșii în timpul concertului lor. 😀

Originar din Belgia, Aeroplane (Vito de Luca) mixează un amestec de French House cu Balearic Beat, fiind îndrăgostit de muzica disco a anilor ’80. A debutat în formula solo în septembrie 2010, odată cu lansarea albumului We Can’t Fly, iar în 2012 a fost selectat de producătorul Pete Tong să asigure cel de-al 500-lea “Essential Mix” în cadrul BBC Radio 1. La scurt timp, revista NME l-a inclus în lista celor 20 Most Groundbreaking Dance Acts din lume.

Mazde este proiectul producatorului Matthias Dierkes, originar din Bonn, cunoscut pentru remixul piesei “Help Me Lose My Mind” al trupei Disclosure. Cu un background muzical solid, fiind familiarizat încă de la 7 ani cu specificul compozițiilor de jazz și muzica clasică, Matthias și-a dezvoltat treptat un stil de lucru unic și personal, adaugând reprize de beatbox peste creații originale sau remixuri ale artiștilor preferați.

Pe băieții de la Coma îi știm deja cu toții și sunt convinsă că vreți să îi revedeți. Cu o carieră ce se apropie de două decenii, Coma este alcătuită astăzi din Călin Chelemen (voce), Dan Costea (Voce), Matei Tibacu Blendea (chitara), Sorin Petrescu (bass), Răzvan Albu (tobe), Răzvan Rădulescu (Dj Hefe) – scratches/samples/keys. Cel mai recent album, lansat anul trecut, se numeste Orizont, și are deja 3 single-uri în promovare: “Cel Mai Frumos Loc De Pe Pământ”, “Orizont” si “La Hotar”.

Abonamentele se gasesc în continuare la preț de early-bird, respectiv 151 de lei (fără camping) sau 175 de lei (camping inclus) și pot fi achiziționate online, de pe Eventim, sau din rețeaua magazinelor partenere. În perioada 1 iunie – 31 august, abonamentele vor costa 181 de lei, respectiv 205 lei (inclusiv camping).

Festivalul va avea loc în perioada 1-3 septembrie la Gornești.

Guys, be there or be square, sper să epuizăm toate biletele și să-l facem memorabil! 😀

Post a Comment