Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-5° C
TOP

Local Farmers’ Market

Cea mai largă gamă de produse întâlnită vreodată la Local Farmers’ Market!

În urmă cu doi ani și jumătate Muzeul şi Atelierul de Prezentare Petry organiza pentru prima dată târgul Local Farmers’ Market cu participarea a doar 10 producători. Scopul principal al târgului organizat lunar era să ajute producătorii locali în promovarea și comercializarea produselor și să ofere cumpărătorilor posibilitatea de a achiziţiona în mod regulat produse sănătoase locale.

Toamna nu aduce numai începerea școlii ci și numeroase produse sezoniere. 🙂

Vineri 21 septembrie 2018, între orele 08:00 – 19:00 pe strada Scăricica vă așteaptă peste 35 de producători cu produse locale și sănătoase.

Misiunea evenimentului este de a atrage atenția oamenilor asupra faptului că suntem responsabili pentru sănătatea noastră deoarece noi alegem ce cumpărăm și ce mâncăm. Totodată suntem responsabili pentru dezvoltarea economiei noastre locale, deoarece, prin cumpărarea produselor de la producători locali – pe lângă faptul că acestea sunt mai proaspete și sănătoase decât produsele importate – sprijinim dezvoltarea economiei locale.

Prin acest târg organizatorii vor să sprijine atât producătorii locali, cât și organizațiile civile locale, prin asigurarea posibilității de a-și prezenta și promova diferite programe precum și pentru strângere unor donații.

În septembrie Asociația Caritas – Asistență Socială va veni cu un program denumit „Corn şi zâmbet”. Scopul programului este de a asigura alimentaţia zilnică a copiilor aflaţi în dificultate.

Local Farmers’ Market, eveniment organizat de mai mult de doi ani, este un program de familie unde oamenii construiesc relații, se împrietenesc și, cel mai important se însănătoșesc prin alimentație. 🙂

Haideți cu poftă, cu gândul la preparate bune, gustoase, aromate și proaspete!

Post a Comment