Târgu Mureş
30 May, Thursday
17° C
TOP

Ludmilla & Krueger @ Carioca Club

Vineri, 28.11.2014, începând cu ora 22, Carioca Club ne invită să petrecem pe ritmuri de breackbeat/electro alături de Ludmilla si Krueger

Pe Ludmilla am întâlnit-o ultima dată în 2010 la Get Out Festival și recunosc că mi-a plăcut prestația ei, așadar sunt convins că nici de această dată nu va lăsa de dorit iar show-ul va fi unul garantat.

Cu peste 1500 de apariții în ultimii 12 ani, Ludmilla este printre cei mai cunoscuți și apreciați dj de pe scena breakbeat din Europa . Are o colaborare de lungă durată cu Beatman iar împreună au o mulțime de releas-uri și movie soundtrack-uri pe plan internațional.

Împreună au câștigat “Best Track of the Year” la Breakspoll 2012 Ediția a 11-a a International Breakbeat Awards și “The Best Label of the Year” și “Best Remix of the Year” un an mai târziu. Producțiile și mixurile lor au ajuns de 10 ori pe locul 1 pe Beatport Breaks.

Alături de ea va mixa Krueger, membrul fondator Ninjabreakz, un nume cunoscut deja peste tot în România și Ungaria de fanii breakbeat.

Krueger a mixat deja în Tîrgu Mureș alături de Lady Waks și a avut deja 2 apariții la cel mai mare festival din România, Electric Castle.

 

Se vor tăia bilete la intrare, prețul fiind de 15 lei/bilet inainte de ora  00 si 20lei dupa ora 00!

Post a Comment