Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Maia Morgenstern aduce teatrul la Tîrgu Mureș !

Debutând în cinematografie în anul 1983, cu filmul “Prea cald pentru luna mai”, Maia Morgenstern a izbutit spre a câștiga inimile iubitorilor de teatru și film atât românesc cât și străin, fiind una dintre puținele actrițe românce care a reușit să pătrundă în cinematografia străină.

A triumfat pe multe scene de teatru din țară, a obținut distincția Academiei Europene de Film-Premiul Felix, ajungând și la Tîrgu Mureș, în premieră,  pe data de       9 aprilie de la ora 19.00, cu un recital captivant în regia lui Radu Beligan, pe un text al francezilor Jean-Marie Chervret și Michele Ressi.

Maia Morgenstern prezintă, în această tragicomedie, un personaj complex, o diva, Amelie, relatând momentele importante din cei 50 de ani trăiți, cu ale lor bucurii și tristeți. Replica moderează remarcabil, situațiile și stările prin care a trecut și trece diva îi compun profilul evidențiat cu ajutorul caracterului servitoarei Caroline (Victoria Dicu).

Eu am avut ocazia să o admir și aplaud pe Maia Morgenstern la piesa “Tangou Final”, piesă pe care a prezentat-o alături de fiul său, Tudor Aaron Istodor, o altă “comoară” a teatrului românesc.

Vă recomand, iubitori de teatru, să nu ratați această ocazie de a o vedea și aplauda pe Maia Morgenstern !

Biletele sunt puse în vânzare la Teatrul Național Tîrgu Mureț. Prețul/bilet este între 40 și 60 lei, în funcție de locul ales în sală.

Rezervări 0365.806.865

Comments (3)

 • Tudor Vari

  Vezi ca spectacolul a fost suspendat. Nu mai are loc !!!

  reply
  • mihai

   we’ll have to check that 😀

   reply
  • mihai

   teatrul national nu confirma ce spui tu. surse verificabile?

   reply

Post a Comment