Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
15° C
TOP

Medifun is back!

A venit toamna și odată cu ea nu se numără doar bobocii, ci și zilele rămase până la cel mai mare festival național studențesc, aka MEDIFUN!

Suntem deja la ediția a XVIII-a care se va desfășura anul acesta între 10 și 14 octombrie.

Headliner-ul acestei ediţii este Viţa de Vie!

Vița de Vie, elemenul rock al festivalului, a fost formată în anul 1996. Primul lor album, „Rahova, a fost realizat în 1997, iar ultimul album numit „Şase (+)” a fost lansat în 2016 , urmând ca în 27 octombrie 2018 la Arenele Romane, să lanseze cea de a doua parte a albumului, „Şase (-)”. Trupa a devenit cu adevărat cunoscută odată cu lansarea albumului „Fenomenal” și a single-ului „Basul și cu toba mare”.

Pentru al doilea an consecutiv, Fără Zahăr va fi din nou prezentă la festival.

Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor, abordând mai multe genuri muzicale pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului. Această formaţie garantează destinderea oricărui ascultător cu „Lav Stori”, „Cine mi-a-mpuşcat maimuţa” şi multe alte astfel de cântece.

Hip-hop-ul este adus la Medifun 2018 de către C.T.C. (DOC, Deliric, Vlad Dobrescu)

Trupa s-a înființat la sfârșitul anului 1999 şi a pus bazele primului label independent de hip-hop Facem Records”, prin care continua şi în ziua de azi să creeze muzică.  În august 2005 lansează primul lor album, LP-ul „Dificultăți Tehnice”, definit ca “un material non-conformist cu o puternică tentă revoluționară anti-sistem”. Acesta se bucură de vânzări de peste 10.000 de unități, făcând furori în rândul fanilor datorită mesajului revoluţionar. Urmează câteva albume solo care bucură lumea cu piese ca „Ceai” – Doc feat What’s up, „Ambrozie”-Deliric & Silent Strike sau „Insomnii”-Vlad Dobrescu feat Deliric, dar şi hit-uri realizate de formula completă, cum ar fi „Globul de cristal”.

Deoarece muzica electronica nu poate lipsi, invitaţi de onoare sunt şi Şuie Paparude.

În 1995, Mihai Dobre și Mihai Câmpineanu lansează primul album, intitulat „Șuie Paparude”, incluzându-l şi pe Dj Vasile. Formația a cântat în deschiderea unor concerte cu trupe apreciate internațional, cum ar fi Depeche Mode. Printre cele mai cunoscute melodii din repertoriu se numără „Pentru inimi”, „Nu te mai saturi de noi”, „Soundcheck” şi „A fost odată” care se vor auzi cu siguranţă şi în Tîrgu Mureş în octombrie.

Vor fi prezenți și numeroşi DJ precum: Gojira&Planet H, Dj Sauce, Hefe, DWLS, MA:TEI, Antenna, Brodi&Dr.Panda, Dobix, Kuki şi Party DJs.

Biletele de o zi sunt disponibile pe www.medifun.ro și www.iabilet.ro la prețul de 40 lei, pentru ziua 1, 2 și 4, și la pretul de 50 de lei pentru Ziua 3 că deh, atunci e headlinerul. Abonamentele pentru cele patru zile s-au pus în vânzare la prețul de 100 de lei.

La intrare abonamentele vor avea prețul de 120 de lei, iar biletele de o zi vor costa 50 de lei, respective 60 de lei pentru Ziua 3.

Programul pe zile:

Ziua 1: Fara Zahar, DJ Sauce, Antenna, Kuki, Party DJs

Ziua 2: CTC (DOC, DELIRIC1, Vlad Dobrescu), DWLS, Dobix, Brody & Panda

Ziua 3: Vita de Vie, Suie Paparude, DJ Hefe, Matei

Ziua 4: Gojira & Planet H, Matei, Dobix, Kuki

Pentru mai multe detalii privind echipele, înscrierea și probele, intră pe site-ul MEDIFUN.

Și cum spun cei din organizare, GO FUN YOURSELF! 😀 

Post a Comment