Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

Menajeria de sticlă

Seara de marți, 21 aprilie 2017, pune pe scena Teatrului Studio o nouă piesă de teatru de la care nu trebuie să lipsești! 🙂

Unul dintre cele mai răvășitoare texte semnate Tennessee Williams este pus în scenă de regizorul Radu Olăreanu.

Povestea unei famillii americane în plină criză a anilor 30 este concentrată în jurul relațiilor complicate între mama autoritară și în același timp extrem de vulnerabilă (Amanda) și cei doi copii ai săi Tom – visător, nemulțumit de condiția în care se află, rebel dar în același timp stâlp al familiei și Laura – o fată timidă cu un handicap fizic ce își țese existența în jurul unei „menajerii de sticlă” care nu este altceva decât lumea ei interioară și reflexia acesteia în realitatea atât de crudă. Apariția lui Jim reușește să anime pe de-o parte speranțele Amandei de a-și căsători fiica și cele ale lui Tom de a evada din micul univers meschin care îl strânge ca o caracatiță iar pe de cealaltă parte, visele Laurei de a trăi acea poveste de dragoste prezentă în imaginația ei încă din vremea liceului.

Distribuția :

Spectacolul este completat de muzica live : Ana Maria Galea – voce, Daniel Csikos -pian și Kiss Lajos – chitară.

Scenografia : Radu Olăreanu
Asistent regie : Emil Mureșan
Proiecții video : Ovidiu Rusu

Intrarea la spectacol se face pe bază de bilet care se poate achiziționa de la casa de bilete a universității înaintea începerii spectacolului.

Prețul este 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Spectacolul va începe la ora 19:00 și va avea o durată de 1h 55′ (cu pauză).

Dacă nu reușiți să ajungeți de această dată, vă puteți revanșa față de teatru în seara zilei de 24 apr.2017! 😉

Să vă bucurați de această piesă!

Post a Comment