17 Jun, Monday
0° C
TOP

Meniul zilei in centru

De mult nu am mai scris un articol despre meniul zilei in general, despre unde ma mai duc eu sa manac la pranz. Din pacate multe lucruri s-au schimbat in ultima vreme asa ca a venit momentul sa scriu despre unde merita sa mancati meniul zilei in centru.

Sa incepem cu cateva restaurante unde nu va recomand sa mergeti. Nu va recomand sa mergeti la Emma unde mancare e cam reciclata. Nu va recomand sa mergeti nici la Gala, eu sigur nu ma mai duc acolo in perioda urmatoare. Ultima data cand am fost acolo cartofii din supa erau reci si la felul doi am cerut spanac si am primit multa faina cu putin spanac, si pe deasupra e si 13 lei meniul…

Din pacate s-a inchis restaurantul Bradul unde imi placea sa ma duc sa mananc multa supa 🙁

Din pacate s-a scumpit meniul zilei in cateva restaurante, de exemplu la Dona (fostul Leo) acum e 14 lei meniul. La 14 lei nu merita sa mergeti la Dona pt ca e prea mult pentru calitatea mancarii, pentru banii aia mai bine mergeti la Bistro unde mancare e mult mai buna.

S-a mai scumpit mancare si la Cantina Efendi, unde imi place sa ma duc cam odata pe saptamana. Pentru 11,5 lei primiti multa mancare, eu chiar ma gandesc sa incerc odata meniul mic care e 7 lei. Un alt local ieftin este Miorita, ude mancarea este destul de buna si costa numai 10 lei (fara desert). Daca nu aveti pofta de supa mergeti la China Fast Food, unde desi nu au meniul zilei, pentru vreo 12 lei puteti sa mancati mult si bine.

Daca mai aveti alte sugestii lasati un comentariu mai jos 🙂

Comments (2)

 • drdeath

  Tu ori esti porst …ori halucinezi..care mananci mult si bine amice…nici un copil nu se satura ce iti da la chinal si poate ti-o mai da si arsa…iar la miorita cred ca ai mancat din aceeasi troaca cu porcii…

  reply
  • mihai

   nu zic ca n-ai dreptate :)) dar de aici pana la a-l face prost pe om e cale lunga.

   reply

Post a Comment