Târgu Mureş
19 May, Sunday
13° C
TOP

Meniul zilei la China Blue

Joi am fost sa incerc meniul zilei la China Blue (starada Bolyai nr. 10). Nu stiu de ce dar nu m-am dus cu asteptari prea mari dar din fericire am plecat multumit. Mancarea a fost buna, servirea a fost excelenta asa ca probabil ca merita sa fie trecut pe lista mea.

Nu stiu de ce (poate experienta de la Betisoare de aur) dar ma asteptam sa fie cam gol restaurantul. Ma gandeam ca o sa-mi aleg un loc bun, unde este lumina ca sa pot sa fac niste poze mai bune. Din pacate (pentru mine) restaurantul era cam plin asa ca m-am invartit putin pana mi-am gasit un loc bunicel.

Mancarea a sosit in cateva minute dupa ce m-am asezat, ma asteptam sa mai stau acolo macar 5 minute. Dupa ce am curatat farfuria a venit deja ospatarita si mi-a luat farfuria si cand a venit inapoi de la bucatarie (nu a trecut un minut) aducea desertul. Nu stiu ce le da patronul la ospatarite, dar ar trebui sa vanda substanta aceea si la alte restaurante 🙂

Mancare a fost buna, era aproape asa cum este si in poza de pe site. Portia este destul de mare asa ca daca nu sunteti obisnuit sa mancati mult comandati meniul mic care costa numai 9 lei. Meniul normal e 13 lei si puteti sa platiti si cu cardul.

Acum cateva cuvinte si de la carcotasul care a fost cu mine. Nu mi-a placut ca era putin cam inghesuit restaurantul, dar poate nu am prins locul cel mai bun. Inca un lucru care mi-a deranjat ochiul era lingurita de plastic (vezi poza nr 4) care nu se asorta deloc cu lingurita de inox.

Am facut cateva poze si le-am pus pe Facebook aici.

PS: daca consumati de mai mult de 30 de lei putei sa castigati un weekend la Paris

Post a Comment