Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Meniul zilei la Wokbox

Înainte de a ne bucura de masa tradițională de Crăciun, am ales să mâncăm un meniul zilei mai altfel, unul mai “fierbinte”, cu specific asiatic și anume meniul zilei la Wokbox!

Wokbox este un restaurant micuț, cu specific asiatic,  drăguț amenajat și bine aerisit.

Ne-am ales o măsuță de două persoane și în scurt timp doamna care ne-a întâmpinat și la intrare, a venit și ne-a luat comanda. Am comandat două meniul zilei, acesta conținând:

  • Supă Tom Yum de pui
  • Croissant de pui cu salată

În aproximativ 10 minute ne-au fost aduse supele. Supa a fost foarte fierbinte, am așteptat aproximativ cinci minute, suflând și amestecând în continuu pentru a se mai răci puțin, pentru a putea mânca. Ne place mâncarea asiatică, am mai mâncat dar această supă…nu putem spune că ne-a plăcut într-un mod anume. A avut un gust ciudat iar, pentru că așa este rețeta (am întrebat ca să știm sigur), carnea de pui nu era fiartă ci doar…semifiartă lucru care…nu ne-a plăcut (părere personală!). Legumele din supă au fost bune și au făcut supa să fie consistentă. Bineînțeles, supa a fost foarte iute, dulce-acrișoară (specific asiatic, nu?). Cantitativ, a fost chiar multă.

IMG_7651meniul-zilei_wokbox

IMG_7653meniul-zilei_wokbox

Debarasarea a mers  repede. Am așteptat felul doi aproximativ cinci minute. Croissantul de pui cu salată a fost un felul doi bun, dar…sincer nu am văzut specificul asiatic în el/la el. Croissant cu unt…salată verde și roșie, pui, maioneză…măsline, o bucățică de roșie și puțină ceapă verde…poate ne înșelăm dar…

În ciuda acestor aspecte, combinația a fost bună iar acel puțin sos roșu din fiecare farfurie, iute la gust, s-a potrivit bine.

IMG_7656meniul-zilei_wokbox

Tot meniul ne-ar fi săturat dacă ne-ar fi plăcut supa mai mult.

Se mănâncă bine la Wokbox, lumea a tot venit cât timp am stat noi. În restaurant nu miroase a mâncare, este bine aerisit, servirea a fost bună iar atmosfera plăcută. O mică atenție: un șervețel în plus nu ar fi stricat!!

Raportul calitate/preț este unul nu chiar așa bun, preț/meniu este de 18 lei. Meniul nu are inclus desert sau apă. Prețul meniului zilei diferă, acesta putând fi de 16, 17, 18 lei.

Dacă vă place mâncarea cu specific asiatic, dacă sunteți prin zona, intrați cu încredere la Wokbox!

Meniul zilei îl puteți consulta, zilnic, accesând acest link meniulzilei.info

Poftă bună!

Post a Comment