Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
16° C
TOP

Meniul Zilei!

Pentru ca azi mi se futu butonul la telecomanda masinii si momentan ma gandesc cu cine sa vorbesc sa vina sa-mi dezactiveze alarma la masina… n-am apucat sa plec sa mananc niciunde ca sa fac un review. Dar cum trebe sa scriu oricum o sa va mai arat inca o unealta online super folositoare pentru a manca in Mures.

Meniulzilei.info este un site care are majoritatea restaurantelor din oras care seversc meniul zilei. Eu deobicei cand flamanzesc pe acasa sau pe unde as fi, dau o geana pe meniul zilei, caut restaurantele care imi plac si deobicei ma deplasez in directia Restaurantului. Partea faina e ca au si numerele de telefon si adresa, asa ca daca nu stii unde se afla respectiva locatie cu google maps te-ai descurcat instant. Multe dintre restaurante au si catering, adica aduc mancarea la scoala la birou, la spital sau unde te afli si pe langa nume si adresa gasesti si numarul de telefon.

Site-ul e din Mures si se adreseaza orasului Tg Mures din ce vad eu, poate pe viitor o sa se extinda.

cu bine si sper sa va ajute site-ul,

Mihai

PS: kuki promit ca ma duc la Tineretului dar n-am mai apucat sa ma deplasez  azi dar maine acolo ma duc dupa examen….

Comments (6)

 • horatiu

  In timp ce te gandeai la alarma masinii s-a inventat telefonul! Numarul il ai, trebuie doar sa apesi pe butoane. Dar poate ca toate butoanele ti s-au “esca”.

  reply
 • horatiu

  deschizi capota si tai alimentarea

  reply
 • kuki

  ok man. multam. vroiam sa-ti spun de mai mult timp sa treci pe acolo. am nevoie de o parere (review). dar nu e foarte mare graba. spor la treaba (cu masina), bafta la examen si pofta buna. 😉

  reply
 • Mersi de apreciere, ne straduim sa avem o lista cat mai completa in continuare.

  reply

Post a Comment