Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP

#Metamorfoze3, etapa I este aproape de final

#Metamorfoze3 – etapa I se apropie de final!

Arta stradală reușește să coloreze și să învie orașul, artă care poate fi observată și chiar apreciată în mai multe puncte principale cum ar fi stațiile de mijloc de transport în comun, piețe, intersecții.

8 dintre cele 10 lucrări sunt aproape de a se pune “în ramă”, iar entuziasmul este deasupra tuturor celor implicați în maratonul organizatorilor, 3g HUB, care aduce culoare vie orașului prin artă stradală.

Mulțumită artiștilor de la Visual-Light CREW, Mihs Sorina și partenerilor Shopping City Târgu Mureș și Caparol România suntem în drum spre cea de-a doua etapă a proiectului. Cu sprijinul Fototeca Azopan / Azopan Fotóarchívum / Azopan Photoarchive și Muzeul Judeţean Mureş / Maros Megyei Múzeum fiecare portret va fi adus la viață printr-o scanare cu telefonul, cu ajutorul celor de la Artivive App.

Un reminder prietenos: organizatorii au încă nevoie de două propuneri de locație pentru cele 2 portrete rămase în vestibulul 3g, ale lui Teleki Sámuel, respectiv Tompa Miklós. Așa că… hai cu idei! 😀

Metamorfoze3 este un proiect 3g HUB cofinanțat de Primăria Târgu Mureș – Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala prin concursul de proiecte culturale, sesiunea 2021.

Get #OutInMures to see all #Metamorfoze3 street art! 😉

Sursă foto – 3g HUB facebook

Post a Comment