Târgu Mureş
30 Nov, Thursday
-2° C
TOP

Mike Godoroja & Blue Spirit

Mike Godoroja & Blue Spirit vă prezintă noul lor proiect care se numește Născut în România! Un proiect care combină frumos mai multe stiluri muzicale, rock, blues și folk.
Duminică, 25 februarie 2018, de la ora 19:00, Teatrul Național Târgu Mureș vă invită la un concert inedit – Născut în România! marca Mike Godoroja & Blue Spirit. Preţul biletului este de 25 ron.
Un show complet, cu momente teatrale și multimedia, unic în România. Fiți pregătiți să faceți cunoștință cu: 48 de instrumente rare în România și în Europa, 12 sintetizatoare, 11 instrumente cu corzi, 5 orgi, un set de 30 de unități de percuție, 15.000 W de lumini inteligente și 60 de module de ecran LED full HD.
Toate acestea reprezintă munca susținută a artiștilor noștri. Ei au construit cu dăruire, un spectacol excepțional cu și despre români. Componența trupei este formată din: Mike Godoroja – voce și inspirație, Tibi Duțu – bassist, Vali Vătuiu – percuționist, Dorian Pîrvu – pianist și Alin Păun – chitarist.
Născut în România este producția prin care Mike Godoroja & Blue Spirit vor spune povestea fiecăruia dintre noi. Vor aduce un suflu nou. O schimbare spectaculară în care blues-ul, rock-ul, folk-ul, country-ul și tradiționalele motive românești fuzionează cu elemente teatrale și de artă vizuală!
A fi născut în România nu este o rușine sau o mândrie mai mare decât a fi american, neamț sau coreean… Aici sunt părinții și copiii mei, sunt îngropați bunicii și mătușile mele, sunt prietenii mei de suflet, sunt anii superbi de facultate. Aici e spiritul lui Johnny Răducanu și al lui Florian Pittiș, aici este publicul pe care îl iubesc și îl cinstesc… și asta nu e puțin lucru…înseamnă TOTUL! – Mike Godoroja
Distracție plăcută!

Post a Comment