Târgu Mureş
30 May, Thursday
14° C
TOP

Monoloagele Vaginului la J’ai Bistrot

Sufrageria J’ai Bistrot-ului te așteaptă miercuri, 27 aprilie 2022, de la ora 19:00 la teatru!

La 29 de ani de când a fost scrisă, piesa Evei Ensler, Monoloagele Vaginului, rămâne în continuare de actualitate, fiind una dintre cele mai importante piese feministe scrise vreodată, dacă nu cea mai importantă, fiind considerată un fel de „Biblie” a feminismului modern.

Textul, câștigător al premiului Obie, a fost tradus în 48 de limbi, jucat în peste 140 de țări și a fost interpretat de-a lungul timpului de nume sonore, ca Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Glenn Close și Susan Sarandon.

Cu umor și savoare, cu inteligență și curaj, Monoloagele Vaginului scoate la suprafață misterul, durerea, puterea, înțelepciunea și entuziasmul îngropate în experiențele femeilor. Bazându-se pe interviurile a peste 200 de femei ale Evei Ensler, piesa sărbătorește sexualitatea și puterea femeilor cu umor și grație, dând voce experiențelor și sentimentelor care nu au fost expuse public. Poveștile au momente de un umor nebun și momente care te fac să plângi, scopul fiind acela de a aduce publicul la dorința firească de a lupta împotriva violenței asupra femeilor.


În distribuţie: Serenela Mureșan, Cristina Ragos, Codruța Vasiu.
Se vor tăia bilete la intrare – 30 lei/bilet!

Rezervările se fac sunând la nr. de telefonul: 0372 989 296

Hai miercuri seară la J’ai. Fă-ți o seară mai…altfel! 😉

Post a Comment