Târgu Mureş
23 Feb, Friday
5° C
TOP

Morcheeba la Awake!

Lume, lume! Legendara formație Morcheeba este cea mai nouă adiție la AWAKE anul acesta! 😀

Cu o activitate de aproape două decenii și nouă albume la activ, Morcheeba este îndragită pentru mixul eclectic de rock, muzică electronică, R&B, pop și trip hop. Skye Edwards şi Ross Godfrey vor încânta fanii AWAKE cu un setlist ce include cele mai cunoscute piese ale trupei, dar și melodii de pe noul album „Blaze Away”, ce se lansează la începutul acestei veri.

O altă noutate AWAKE este scena Telekom Electonic Beats, iar curatorul acesteia sunt celebrii organizatori de party-uri All you can Dance /FORM Space. Scena ni-l va aduce pe James Zabiela, DJ-ul care s-a remarcat prin complexitatea lui muzicală și îmbinarea loop-urilor, efectelor și editării live. Am mai fost la el și omul de plăcere a băgat 7 ore încontinuu pentru că publicul nu mai pleca.

AWAKE se va desfășura în perioada 17-19 august 2018, pe Domeniul Teleki din Gornești, iar biletele sunt disponibile online pe site-ul Eventim, dar și în magazinele partenere: benzinăriile OMV, magazinele Vodafone, Orange, Germanos și librăriile Diverta.

Până la data de 16 mai abonamentele de 3 zile pot fi achiziționate la prețul EARLY BIRD de 159 lei, respectiv 185 lei incluzând camping. Din 17 mai, până joi, 16 august, în perioada de SLEEPY BIRD, abonamentele vor fi disponibile la prețul de 199 lei, respectiv 225 lei cu camping.

See you all there! 😀

Post a Comment