Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

Moromeții 2 | Proiecții de gală la Târgu Mureș

Drag cinefil, anunțăm o nouă proiecție de gală care va sosi în cinematografele noastre – Moromeții 2!

Moromeții 2 va rula pe marile ecrane din țară, începând cu luna noiembrie.

La noi în oraș, filmul va putea fi văzut pentru prima dată la Cinema Arta Târgu Mureș și la Cinema City România unde vor avea loc două proiecții în prezența actorilor și echipei.

🎬 Regia ⏩ Stere Gulea
🎥 Imaginea ⏩ Vivi Drăgan Vasile
★ În rolurile principaleHorațiu Mălăele, Dana Dogaru, Iosif Paștina

★ Cu: Răzvan Vasilescu, Gheorghe Visu, Oana Pellea, Andi Vasluianu, Florin Zamfirescu, George Mihăiță, Ioana Bugarin, Paul Ipate, Vlad Logigan, Cuzin Toma, Marian Râlea, Dorina Chiriac, Liviu Pintileasa și participarea extraordinară a lui Ion Caramitru.

Moromeții 2 | Teaser | Din 16 noiembrie

Anii '45-'46 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între timp, Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi ☭ Vă sună cunoscut, este? ★ Din #16noiembrie vino să vezi Morometii 2! Premiera de gală ➽ #5noiembrie Detalii aici ➽ bit.ly/M2Inf

Publicată de Morometii 2 pe Joi, 4 Octombrie 2018

„Va fi un film ce va arăta celor care vor dori să-i vadă istoria dulce-amară, tragică de multe ori, a țăranului român în general, a familiei Moromete în particular. O armonie milenară spulberată de experiențe sociale dezastruoase.”

– Horațiu Mălăele

Moromeții 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoșteau, în care cel mai important lucru era să ai pământ pe care să-l muncești, trecuse un război. Toată ordinea vieții lor se schimbă o dată cu venirea noului regim, care propovăduiește egalitatea. Se șterg diferențele într-un mod forțat și violent, iar albul devine negru, și invers. Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina, tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi.

Așadar, dragă cinefil în data de 17 nov.2018 vei putea viziona această proiecție de gală astfel:

– la Cinema Arta 3D de la ora 19:00. Prețul/bilet va fi de 15 lei și poate fi achiziționat de la casieria Cinema Arta 3D.
– la Cinema City, de la ora 20:00. Biletele vor fi puse în vânzare în rețeaua Cinema City și la casieriile cinematografelor.

Vizionare plăcută! 😀

Post a Comment