Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

Mures Fotbal Meet – Concluzii

Weekendul asta am avut si eu impresia ca de ce e  aşa mare brânză să organizezi o treabă pentru nişte bloggeri că toată lumea te ajută cu orice, oricând, oricum , orice ai nevoie. De fapt nu e chiar aşa dar trebuie să recunoaştem că sunt oameni deschişi la minte, majoritatea celor care s-au implicat. Da, despre Mures Fotbal Meet e vorba!

Vremea nu ne-a prea ajutat şi deşi totul trebuia să fie în Complexul Weekend până la urma am schimbat şi ne-am mutat.

Despre oamenii care au fost… majoritatea m-au surprins în bine. iar ceilalţi au fost cum m-am aşteptat.

Craiovenii (Nebunia, Neydamn, Rares Cojocaru)sunt duşi cu vaca, n-are rost să te complici cu ei. Râd se distrează, mai râd un pic. Cred că prazul lor se mănâncă după ce fumezi ceva bun , că altfel nu-mi explic. Oricum cu ei m-aş distra oricând şi tare mi-ar place să-i mai văd.

Din Moldova au venit Andrei si Cristi probabil ca ei au fost cei mai sobri. Dar adevărul e că şi au cu ce. Ei sunt tehnici dar daca vrei să ai o discuţie lejeră ai cu cine. oricum la 18 ani se descurcă mult mai bine decât mine la 18 ani.

Despre Clujeni trebuie să vă spun că am plecat cu o idee preconcepută. Ciulea e naşpa , nesuferit , enervant şi cârcotaş. Nu ştiu cum am ajuns la concluzia asta  dar aşa am crezut. Implicit cei care vin cu Ciulea trebuie să fie la fel :)) Partea bună a fost că de fapt ei nu sunt deloc aşa. Ciulea e chiar baiat fain, tare fain  şi are o soţie minunată. A venit şi Cristi Gog ca să ne dea pe spate pe toţi. Să ne ia banii , să ma adoarmă , să facă tot felul de ghiduşii. Nebunie la cutie….

Din Braşov 3 2 zmei plus Kriogen din Ploieşti. Yoncy, Băşcălescu, Kriogen. Yoncy e preferatul meu oricum, că numa’ el mănâncă supiţă de pui cu taiţei după o noapte de beţie. La glume şi bancuri şi faze nu cred că-l întrece nimeni pe Bogdan Dăscălescu, Btw dai bere că tot ma întrebau oamenii dar ăla mic cine e? :)) Kryogen e foarte interesant şi presimt că o să mai avem de discutat şi făcut chestii împreună.

Da , a fost şi chinezu la această întâlnire. Într-un fel ne-a legitimat evenimentul. A fost o prezenţă plăcută , un partener de discuţii foarte deschis. Are multe sfaturi de dat şi multe de arătat şi o face cu plăcere. Însă mi-am dat seama ca de fapt chinezu gandeste ca mine şi singurul avantaj care il are si reuseste sa faca atatea chestii faine e ca-i mai batran si a inceput mai repede. 😛

Per ansamblu a fost una din cele mai faine întâlniri din online la care am fost. Pentru că ne-am făcut prieteni noi… în primul rând.  Ne-am simţit extraordinar dar am avut ocazia şi să povestim lucruri serioase, să punem la cale noi proiecte. Eu cel puţin ştiu ce am de făcut şi ca evenimente pe viitor , cât şi pentru a dezvolta comunitatea locală online şi offline. Singura sugestie pentru organizatori e ca poate ar fi trebuit sa se numeasca #MuresSocialMeet .

Cât despre mulţii noştri parteneri nu rămâne decât să le mulţumesc. Hotel Concrete, Restaurant Atrium, Club Apollo, Cheșa Turism, Hotel Concordia și Peninsula.ro, Hotel Continental, Pensiunea Cristina , Festivalul Peninsula

Pe cei din Mureş nu-i mai linkez că oricum îi găsiţi în lista de bloguri mureşene. Evident pe cei care i-am cunoscut acum îi adaug. Gen Dan Ghemeş, Virtual Kid binenteles cu Sorin (tatal) sau Silavaracald.

Mulţumiri foarte speciale lui Leneşu care e un fel de geniu necunoscut şi care rezolvă o grămadă de chestii , el e ză men pentru această reuşită a evenimentului şi fratemio plus iulia pentru că fără ei nu puteam fi în 10 locuri deodată.

Cam atât de aici, Andreea ai legătura.

Comments (17)

 • Dacă și lor le-a plăcut de noi cel puțin cât ne-au plăcut ei nouă, sunt sigură că vor mai avea loc asemenea meetinguri.

  reply
 • :)) multam de laude 😀 si speram sa ne mai intalnim, poate la Peninsula…

  reply
 • Cum sa zici bai ca am venit din Brasov? vai…Mihai sa vezi ce-ti fac ma nene cand ne mai intalnim. Ploiesti bai, PLOIESTI 🙂

  reply
  • Nu am vrut sa fiu rautacios, dar nah, a trebuit sa se corecteze :). Legat de intalnire, a fost un weekend excelent la Mures. Inca odata multumesc pentru invitatie.

   reply
 • faină treabă ! ar trebui să ne jucăm cu beşica mai des !

  reply
 • O fost suuuuuuuuuuuper faaaaaain si cine zice ca nu s-a distrat nu-i normal la cap ! :)))

  Auziti.. da scoru.. cat o fost scoru? stie careva :-> :)))

  reply
 • A fost vreo 8-3 :-))

  reply
 • Ptiu.. =)) si stiam ca uitasem ceva in seara asta. Nu ma intorsesem cu vaca :)))

  reply
 • 8-3 a fost… daca era 3-3 ziceau oamenii ca venira oltenii sa faca blat si la Mures :))

  reply
 • Mihai, Domnul Sorin suna ca dracu’!
  Eu sper ca nu ma iei la misto!

  reply
 • Ei, acum suna mult mai bine!

  reply
 • mihai imi poti da daca te rog si mie pozele ? ;;)

  reply

Post a Comment