Târgu Mureş
21 Oct, Thursday
3° C
TOP

Neverland/Sohaország

Proiectul  „Terapie socială prin teatru contemporan” sparge gheața în a doua sa ediție cu un spectacol cel puțin controversant: “Neverland” prezintă subiectul căsniciei în cea mai sinceră și necenzurată formă a sa. Kinga, Rada, Andreea și Fabian nu vor decât să își găsească fericirea alături de partenerii lor, dar situația se complică în momentul în care se întâlnesc, chiar în ziua în care fiecare dintre ei se căsătorește.

Îmbinarea muzicii cu dansul și pe alocuri cu câte o criză existențială îi dau spectacolului un aer atât de fascinant, misterios și imprevizibil încât pur și simpu nu poți să-ți iei privirea de la el. Pe mine, personal, m-a făcut să ies din sală cu niște întrebări serioase legate de căsătorie și cu gândul că “eu așa ceva n-am mai văzut”.

Text: Alexa Băcanu

Distribuția:
Raisa Ané
Laura Mihalache
Ștefan Mura
Pál Emőke

Scenografia: Szőke Zsuzsi

Muzica: Boros Csaba

Regia: Leta Popescu

Spectacolul va avea loc în data de 25 noiembrie, ora 17, la Teatrul 3G, în Bastionul Măcelarilor (str. Avram Iancu nr. 2)

Biletele pot fi achiziționate de la intrare, fiind in valoare de 20 RON/adulți și 15 RON/elevi, studenți și pensionari, iar rezervările se pot face aici.

Recomand cu cea mai mare căldură! 🙂

FB Event

HU:
A Szociális terápia kortárs színházon keresztül című projekt megtöri a jeget második kiadásával, mely (enyhén fogalmazva) kissé megosztó: a Neverland/Sohaország című darab a házasság témáját mutatja be a lehető legőszintébb és cenzúramentesebb módon. Kinga, Rada, Andreea és Fábián semmi mást sem szeretnének, mint megtalálni a boldogságot párjuk mellett, de a helyzet bonyolodni látszik, amikor megismerik egymást – történetesen aznap, amikor mindegyikük házasodni készül.

Írta: Alexa Băcanu

Szereposztás:
Raisa Ané
Laura Mihalache
Ștefan Mura
Pál Emőke

Díszlettervező: Szőke Zsuzsi

Zene: Boros Csaba

Rendező: Leta Popescu

Az előadásra november 25-én, délután 5 órától kerül sor a 3G Színházban, a mészárosok bástyájában (Avram Iancu utca 2-es szám).
A jegyek megvásárolhatóak a színhelyen, a felnőttek számára 20 lej fejében, a tanulók, egyetemisták és nyugdíjasok számára 15 lej fejében, foglalásokhoz pedig kattintsanak ide.

FB Event

Traducerea pe maghiară: Júlia Gál-Moraru

Comments (1)

  • Emiliana Domide

    Si mie mi-a placut foarte mult spectacolul 🙂 A fost ceva de genul ” hai sa facem haz de necaz” cu situatii in care ne-am recunoscut multi dintre noi…

    reply

Post a Comment