Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

News: carmangeriile Petry si-au lansat pagina de facebook

Și nu oricum ci cu campanie dedicată, fițe figuri treburi.

Trebuie să recunosc că eu sunt fan Petry, au cea mai bună slănină cu boia fiartă, au tot felul de specialități, mie îmi place și parizerul, doar cremwurstii îi cumpăr de la alții că așa-i filmul. Vă zic în comentarii dacă sunteți curioși că nu-i secret pentru nimeni.

Vineri am fost sunat personal de domnul Zoltan Petry , the one and only,că am un pachet din partea companiei de Paște. Pofticios nevoie mare am fost după pachet după ce am ieșit de la serviciu, să văd minunea. E, din păcate nu era pastramă de miel, nici slănina cu boia, ci un bucată jambon de porc. Am înțeles că la maghiari e obicei de Paște treaba cu jambonul, prin secuime, deci nu judec doar că nu-s eu mare fan mezeluri. Și era un pic sărat dar probabil de la fum…

Pachetul ăsta vă spun sincer că a venit cu o căruță de documentație, despre Petry, despre tradiții, felicitare de Paște tipărită cu numele meu, despre pagina de FB și site. Vă spun sincer că am spicuit și le-am pus pe noptieră că oricât ar fi de intersant așa mă plictisesc să citesc volume de reclame. Long story short e că îi găsiți pe facebook la facebook.com/mezeluri.petry. E bine, e frumos dar e complet inutil și degeaba și or să fie bani aruncați pe fereastră și spun asta în calitate de consultant.

Dar oricum apreciez inițiativa, rămân fan Petry  și dacă nu ar fi  pe Facebook. În schimb site-ul mi se pare infinit mai util, chiar daca e old school are informații utile.

PS:n-am postat mai devreme, nu de lene , chiar am avut timp, ci din simplul motiv ca de Paști nu e nimeni pe internet. 😀

Post a Comment