Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
24° C
TOP

No tobacco

Proiectul “No Tobacco” se adresează populaţiei tîrgumureşene şi studenţilor de la Facultatea de Medicină Generală, care abordează împreună cu aceştia domenii ale educaţiei pentru sănătate.

Aceasta campanie se desfășoară în perioada 4-10 mai 2015 la Sala Polivalentă din campusul Universității de Medicină și Farmacie respectiv în Piața Trandafirilor.
Cei interesați sunt invitați să urmărească un meci de volei între o echipă de fumători și una de nefumători vineri, 8 mai 2015, de la ora 19 la sala de sport din campusul UMF. Pe același principiu se va juca și un meci de tenis de câmp sâmbătă, 10 mai 2015, de la aceeași oră.

Dacă aveți drum prin centrul orașului, puteți vizita standurile amplasate in Piața Teatrului duminică, 10 mai, între orele 10-16.

Cu toții suntem invitați la aceasta campanie de conștientizare a adevăratelor pericole legate de fumat. Precum afirmă Doina Gherțescu, organizatoarea evenimentului: “Motivarea populaţiei în a avea obiceiuri sănătoase, ne-a făcut să începem prevenţia înca de la cei mici pentru ca aceştia să dezvolte un stil de viaţă adecvat. Tinerii sunt cei care au deschiderea de a percepe cel mai uşor mesajul nostru anti-fumat si totodată ei sunt cei a căror sănătate nu a fost afectata încă intr-un mod iremediabil.”

În speranța participării în număr cât mai mare, vă așteptăm cu drag.

Post a Comment