Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP
cineplexx

Noutăți la Cineplexx!

Fie că vrei aventură, animație sau stand-up, Cineplexx le are pe toate!

ADAM ÎNTUNECATUL ( AP12 )

PREMIERĂ: 21 Octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Fantastic, Actiune, SF

DISTRIBUȚIE: Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Sarah Shahi

SINOPSIS

În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile atotputernice ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.

PROGRAM: 2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

CĂPITANUL COLȚI-DE-SABIE ȘI DIAMANTUL FERMECAT ( AG )

PREMIERĂ: 21 Octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Yûichi Nagashima, Hiroaki Hirata, Shuichi Ikeda, Kazuya Nakai, Kaori Nazuka

SINOPSIS

Doi tineri pirați în căutarea unui frate pierdut, un vampir cu arsuri solare puternice, o regină care isi schimbă forma și o armată de maimuțe furioase. Căpitanul Sabertooth se va confrunta cu o mulțime de provocări atunci când își propune să găsească un diamant magic pierdut.

PROGRAM: 2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

BĂIEȚI RĂI CU GLUME BUNE – StandUp

PREMIERĂ: 24 Octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: spectacol stand-up live în cinema

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Doru iVanov, Cristi Manolescu

SINOPSIS

Doru Ivanov și Cristian Manolescu revin cu un spectacol de care sigur vei vorbi a doua zi. Acum și în fața marilor ecrane, live în cinema, abia așteaptă să îți povestească filmul ultimelor întamplări din viața lor.

Cristi Manolescu: Primul comediant care a stârnit controverse la iUmor, Bendeac schimbându-şi votul. Momentul sau din ultima finala a devenit viral.

Doru iVanov: Mihai Bendeac: “dacă nu cel mai bun, cu siguranţă în top 3 numere de stand up de la iUmor”

Doru Ivanov a ridicat în picioare juriul şi publicul în sezonul 4 de iUmor. Este comediant profesionist din 2005 şi a realizat împreună cu Spitalu’ 9 cel mai lung turneu de comedie din România, în casele de cultură din 107 oraşe (5 ani consecutiv). Înainte de Prima Tv şi Radio 21 (Virgin FM), a lucrat ca actor şi scenarist pentru Antena 1, Kanal D şi matinalul Kiss FM

PROGRAM: 2D

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Post a Comment