Târgu Mureş
25 Sep, Saturday
8° C
TOP

Noutati via Old City

Pentru că avem informaţii hot şi pentru că oricum, mai nou,  nu scrie nimeni pe site-ul ăsta(ne mirăm că încă ne citeşte lumea) am zis să vin cu stiri proaspete legate de Old City.

Ei oricum ne-au cam obişnuit de 2 ani ca la fiecare început de sezon să vină cu ceva nou. Fie că vorbim de o renovare , de o redecorare sau chiar un local nou, până acum, în 2 ani, n-au dezamgit. Chiar şi stilul l-au schimbat … dar de multe ori schimbările sunt benefice şi necesare.

Cea mai mare problemă la PUB a fost întotdeaua spaţiul iar anul acesta băieţii şi-au propus să rezolve şi problema asta. Să fie mai deschis şi mai accesibil.  Vineri, 6 sept,  se deschide oficial noul Old City Pub , cu modificările structurale de rigoare şi sperăm că de acum scena şi artiştii invitaţi să concerteze să fie mai accesibili privirilor publicului.

Poze din interior n-am că n-am trecut pe acolo dar am postat una la un moment dat pe pagina noastră furată de la cineva care muncea pe acolo dar se pare că a disparut.  Iar ca să demonstreze ultilitatea spargerii peretilor săptămâna viitoare vine Bogdan Vladau ex Burlacul să cânte live, pe 13 septembrie .  O să revin cu o postare viitoare dacă am timp despre Bogdan Vladau că momentan am ceva de lucru.

So opinii, hatereli, ovatii, injurii, laude, dedicatii?

Bogdan Vladau & Band - Live in OldCity Pub

 

Comments (6)

 • iulia

  asta si canta?? oh boy..

  reply
   • iulia

    omg…m-am indragostit…

    reply
 • radu

  super! poate rezolva si a doua cea mai importanta problema dupa parerea mea: fumul de tigara.

  reply
   • paula

    Sustin 100% 🙂

    reply

Post a Comment