Târgu Mureş
25 Mar, Saturday
7° C
TOP

O nouă terasă la care chiar trebuie să mergi!

Ieri seară am fost la deschiderea unei noi terase! 44th Street este situat pe strada Revoluției nr.44, într-o curte măricică, interioară.

A cui a fost ideea de a deschide 44th Street? 2 prieteni, asociați. Au avut curajul, să spun așa, de a deschide ceva în apropierea centrului orașului și nu în buricul lui. Bravo lor!

Deschiderea nu a fost cu mare tam tam ci cu mulți prieteni, apropiați și noi :p. Terasa este drăguță, albul și roșul se îmbină foarte plăcut, soarele și copacii din spatele terasei îți dau un sentiment de relaxare.

Pentru faptul că este într-o curte interioară îi dă un plus, nu se aud mașinile, nu se uită nimeni la tine în timp ce îți bei, liniștit, cocktail-ul, stai liniștit și socializezi.

Terasa are o capacitate totală de 70 locuri, este foarte aerisită, poți sta la soare sau la umbra unei mari umbrele, meniul este stufos, prețurile accesibile iar servirea chiar ireproșabilă (sper să rămână așa)! 😉

Au un meniu separat pentru cocktail-uri, unele cunoscute și altele personalizate, pe care ei ni le recomandă, cum ar fi Summer Trends-44th Street, Shot Yourself-B 44th Street  și unul pe care chiar o să-l încerc data viitoare, ”specialitate de-a lor” Non Alcoholic cocktail- 44th Street Weeds!

Dacă ai sugestii de alte arome, mixuri la capitolul non alcoholic cocktail-uri sau dacă pentru Caippi’s Zone vrei să schimbi o rețetă clasică alegănd una din varietatea de arome disponibile, te poți adresa, liber, personalului.  Îți vor face pe plac!

Cafeaua poate avea un gust deosebit dacă vrei să adaugi siropuri și toppinguri. Experimentează dacă ți se acordă ocazia.

Vor organiza și evenimente culturale și concerte care se vor ține, cel mai probabil, din luna septembrie în interiorul localului (momentan în stadiu de lucru).

Închei prin a te sfătuii să le treci pragul și să ne spuni părerea!

As they say – Feel Free!

Photo credit Dorin Bonta
www.dorinbonta.ro

[g1_row]

[g1_1of1]

44th Street

 

[_g1_row]

[_g1_1of2]

[/_g1_1of2]

[_g1_1of2]

  • Strada Revoluției nr.44, Tîrgu Mureș
  • 0758 310 286
  • Luni-Joi: 08:00–23:59 Vineri: 08:00–02:00
  • Sâmbătă: 09:00–02:00 Duminică: 10:00–23:45

[/_g1_1of2]

[/_g1_row]

[/g1_1of1]

[/g1_row]

Post a Comment