Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
7° C
TOP

O viață sigură

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Tîrgu-Mureș continuă să ne ofere piese frumoase în acest început de an.

Joi 26 ianuarie 2017, de la ora 19:30, la Sala Mică va avea loc spectacolul O VIAȚĂ SIGURĂ de Elena Vlădăreanu, în regia lui Robert Bălan.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Emilia Banciu, Loredana Dascălu, Claudiu Banciu și Alexandru-Andrei Chiran. Scenografia și costumele sunt realizate de către Măriuca Ignat.

O descriere mai amplă a piesei o puteți regăsi în spusele lui Andrei Vornicu de la Adevărul:

O viaţă sigură prezintă o serie de scenarii care, în unele părţi ale lumii, fac parte din cotidian de multă vreme, şi nu oferă soluţii aparente. Scena devine în acest caz un spaţiu de dezbatere în care publicului i se oferă problemele, iar concluziile vor fi trase individual. Propunerea Teatrului Naţional Tg. Mureş este interesantă, actuală şi bine argumentată, şi cred că îşi va găsi un public care o va considera utilă şi va umple Sala mică la fiecare reprezentaţie.

Biletele pot fi cumpărate ca de obicei de luni până vineri între orele 12:00 şi 17:30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii (închisă în zilele de 23 și 24 ianaurie 2017) sau la casa de bilete a teatrului de luni până vineri între orele 09:00 şi 15:00 (Luni 23 ianuarie 2017, orele 18.00-19.30, la Sala Mică, 24 ianuarie 2017 – închis) şi online: www.biletmaster.ro

Vă așteptăm să gustați din nou din cultura oferită de orașul nostru!

FB Event

Post a Comment