Târgu Mureş
22 May, Wednesday
15° C
TOP

OFFICEal Student Hangover – marca FainFrumos

Baietii de la “Fain Frumos” v-au pregatit un party. Ce-i drept, ni-l promisesera de ceva vreme.

Spatiul in care se desfasoara actiunea s-a mutat din tipicul acasa – Office, tocmai in… Sala ASA, casuta party-urilor dubstep si dnb. Ca reper temporal pentru acest eveniment aveti data de 13 otombrie, adica sambata aceasta, cam dupa 10 seara.

Organizatorii au tinut sa precizeze ca: Nu e college party! Nu e student party! E party-ul tuturor celor care stiu ce inseamna distractie altfel pana dimineata.

Intrarea e libera, asa cum ne-au obisnuit cei din birou care este de treaba (ca e sub 50, deci folosim singular). Se promit surprize, concursuri, distractie, bautura, si am incredere in ei ca va fi clar prezenta si muzica buna.

A, si inca ceva, zic ei ca cica daca le furati afisul de pe event si vi-l puneti ca profail picture pana sambata, pe Facebook, si daca dati  si un share la event – primiti la intrare un cocktail bun de tot din partea casei, fara tragere la sorti, toti sunt castigatori. Motiv pentru care, nu-mi mai pot deosebi prietenii de pe Facebook, ca au vreo 20 aceeasi poza de profil deja. Iesiti in pierdere cu alcoolul fain frumos, in stilul asta.

(Articol scris la cote maxime de oboseala, pentru ca Mihai ne exploateaza, evident)

Event aici.

Comments (1)

Post a Comment