Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Old school The ’90 party în Square#7

Nu am mai scris de Square#7 de ceva vreme, pentru că sincer nu mi-a ajuns nimic la urechi. Dar acum am aflat ceva destul de interesant să merite dat mai departe.

Pentru că muzica anilor ’90 se mai aude doar pe youtube ( sau în Jazz), s-au gandit cei din Square, că poate unora le e dor să danseze pe Dj Bobo, Genius şi alţii. Astfel că au pus de un party old school, unde pe fundalul muzicii copilăriei vor fi organizate jocuri şi concursuri menite să reînvie spiritul perioadei “fără griji şi fără bani”.

Eu am impresia că vor să măgulească generaţia anilor ’80, trezindu-le amintiri dulci-acrişoare din tinereţe. Pentru că, pare-mi-se mie, generaţia ’80-’90 e la momentul de faţă clientela ideală, având în vedere că majoritatea sunt deja adulţi în toată regula, cei mai mulţi cu locuri de muncă, dar încă nu suficient de în vârstă să se fi săturat “întruniri” nocturne. Ca şi o paranteză, eu nu îmi amintesc vreodată să fi auzit cineva spunând întrunire în loc de întâlnire sau ieşire, aşa cum este subliniat în anunţul de pe facebook :).

Astfel că, cine se regăseşte în descrierea de mai sus, sau cei curioasi cine sunt cei din descriere, sunt aşteptaţi sâmbătă ora 22.00 în Square pentru o petrecere cu tema “ŢARĂ, ŢARĂ VREM OSTAşI! – 90’s PARTY”. Intrarea e liberă, dar cât de draguţ ar fi ca toţi să aibă o gheie la gât (îmi amintesc şi acum de parcă a fost ieri şnurul meu negru şi cheia spânzurată aproape până la buric).

PS: poza e luată de aici (nu pot sa uit napolitana asta).

 

Comments (5)

 • lor and

  Ati utiat sa specificati faptul, ca party-ul este privat, si intrarea este doar pe baza de invitatie si rezervare… asta mi-a fost reporsat cand am intrat in local la ora 10. O doamna (daca as putea sa zic asa) mi-a comunicat cele mentionate, cu o atitudine oarecum vulgara. De acum incolo, nu o sa mai am incredere in astfel de anuturi. Aici in targu mures nu exista cultura acesta, de sunday night out, nici respeectul fata de clienti. Deci efectiv am fost alungat de acolo, si nici nu sunt singurul.

  reply
  • Lor, ei spuneau aici: http://www.facebook.com/square.targumures/posts/490952210938266 ca intrarea e libera, deci e cam ciudat. Nu stii cum o cheama pe acea ”doamna”? Daca vrei poti scrie linistit un guest post despre asta si noi ti-l promovam…poate data viitoare nu se mai intampla. 🙂 In caz ca te hotarasti sa scrii, trimiti un mesaj pe pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/OutInMures sau la contact@outinmures.ro.

   reply
  • mihai

   ei au anuntat treaba asta pe facebook. nu prea aveam cum sa ne gandim ca ar fi altfel… cu parere de rau. in schimb iti dam spatiu pe blog la noi daca vrei sa-ti impartasesti supararea… daca punem noi toti sar in sus de fund ca suntem rai si cautam doar sa le-o tragem la unii si la altii. :)) oricum is dobitoci pentru faza asta…

   reply
 • lor and

  Multumesc pentru reply! Apreciez. In schimb nu as dori scandal, sau alte negativisme. Probabil ei au dezinformat si pe voi, si au promovat gresit sau incomplet informatii despre eveniment.

  Eu doar am scris experienta mea pe scurt, ce s-a intamplat ieri seara, si ce fel de comporament au avut fata de mine (potential client fidel – mai putin probabil dupa experienta asta).

  De obicei nu prea ies la astfel de evenimente, in astfel de locatii (acest local e prea fitos pentru mine), doar m-am gandit sa particip doar din motivul ce m-a interesat ca va fi: anume, 90s party, cu muzica din aceiasi perioada – la care is un fan inrait.

  Tinand cont de fapul ca citest acest blog destul de des, m-am ghidat dupa informatiile aparute aici. Chiar daca ar fi fost vorba de intrare libera – sau nu, tot as fi participat, daca nu s-ar fi intamplat astfel.

  Nu stiu numele “doamnei”, sincer nici nu ma intereseaza. O fi fost ea organizatoarea evenimentului, sau nu, nici asta nu stiu, pentru ca nu frecventez localul. Probabil ceilalti angajati nu se poarta astfel cu clientii, nu vreau sa generalizez. Pe mine doar acest fapt m-a suparat. Daca ea mi-ar fi vorbit cu un ton mai omenesc, probabil as fi acceptat situatia, adica dezinformarea asta despre rezervare.

  Singurul lucru ce mai pot scire, chiar cand am intrat, in fata mea a intrat un grup de 5 persoane. Au si plecat, tot din aceiasi motiv, probabil. Eu fiind singur, am ramas cu gustul amar…

  Pe invitatia facebook, intradevar figureaza numarul de telefon pentru rezervare, dar nu au specificat ca petrecerea este privata, si exclusiv pe baza de rezervare se poate participa.

  In fine, a fost, a trecut. Nu m-am suparat 🙂

  Am mentionat, doar atitudinea fata de clienti are trebui sa fie perfectionat la unii (defapt la marea majoritatea localurilor din zona – mai rau doar la Bucuresti poate sa fie – probabil exagerez si generalizez din nou), altfel nu ajungem niciunde, se pierde si ce a mai ramas din potentialul de “night life” al orasului. Degeaba exista multe localuri stralucite si “fancy”, daca comportamentul angajatilor nu se poate coriga, nu este axat pe clienti, doar pe profit, sau ce alte beneficii se poate trage. Asa nu.

  Cu stima,
  Lori

  reply
  • mihai

   scrie foarte clar ca e intrarea libera. noi n-am fost acolo deci nu prea putem sa ne exprimam opinia despre ce si cum dar va lasam pe voi 😀

   reply

Post a Comment