Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
24° C
TOP

Opţiuni pentru sâmbătă seara

Am aruncat un ochi peste evenimentele din weekendul acesta şi am simţit că este loc de un articol separat, pentru a anunţa câteva dintre ele, mai interesante.

Primul eveniment săritor în ochi este Gipsy Party, care va avea loc în Dublin. Cu ocazia Halloween-ului 2012 m-am convins că oamenii vor să se costumeze, vor să fie implicaţi în evenimente şi jocuri de acest tip şi cum zicea Mihai… parcă dacă nu eşti costumat, nici nu te simţi aşa de bine.  Cei din Dublin au reţinut treaba asta şi sâmbătă seara organizează another costume party cu tema Gipsy. Aşa că mâine alocaţi-va un timp scurt pentru a improviza sau căuta o fustă de ţigancă, sau un costum de bulibaşă şi seara fuga la Dublin. Cred că o să fie distractiv. Dacă nu cer prea mult, fiţi simpatici şi lăsaţi-mi aici un feedback.

Al doliea eveniment, fooarte drăgut de altfel, este Movie night în Zanza. Am citit că vor fi proiecţii de filme toooată noaptea şi încă ceva: popcorn all you can eat… din partea casei. Super idee, mai ales că încă e frig afară, filmul te relaxează şi merge mână în mână cu o cană de vin cald. Zanza mai plusează şi cu cocktailuri din filme pentru a ţine atmosfera vie. Yuuum… şi acum mi se pare chic să bei Cosmopolitan 🙂 (dada e din Sex and the City… my guilty pleasure).

Eu vă urez un weenkend cât mai frumos  şi distracţie plăcută pe unde ajungeţi.

Comments (5)

 • Constantin

  Nu aţi scris nimic despre deschiderea unei noi cafenele în oraş, şi anume:Cream Cafe Mures, sau nu e important?!

  Toate cele bune,
  Constantin

  reply
  • Paula

   Salut Constantin, despre cafeneaua Cream eu stiam ca se va deschide oficial in 8 sau 9 februarie, zi in care chiar as dori sa vin. Daca datele mele sunt eronate, te rog sa ne trimiti un mail cu tot ce se va intampla maine 26.01.2013 si cu mare placere facem un articol.

   reply
  • mihai

   :)) stay tunned

   reply
  • Cream Cafe

   Multumim Oana & Mihai. As he said, stay tuned 😉

   Constantin, multumim de completare. Te asteptam maine seara cu un cocktail din partea casei pentru promovare 😉 Da-mi te rog un mail pe mhorga310@yahoo.com cu numele tau complet.

   Cream Cafe Mures

   reply

Post a Comment