Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
11° C
TOP

Pablo Luque și Addo la Hamac

Pablo Luque este Dj și producător, născut în Barcelona, acolo dezvoltându-și pasiunea pentru muzică, pasiune care a apărut prin anii ’90. A participat la numeroase evenimente în cele mai emblematice localuri din Barcelona, evenimente și festivaluri pe tot teritoriul Spaniei, astfel al lui hobby se transformă în meserie.

Începând cu anul 2012 Pablo ajunge la performanța de a mixa cu artiști de talie mondială precum: Anton Pieete, Carlo Lio, Hector, Nathan Barato, Onno, Paco Osuna, LocoDice, Ryan Elliot, Robert Dietz și mulți alții.

 

Addo este unul dintre cei mai apreciați DJ din Transilvania, sound-ul lui fiind unul eclectic și complex, foarte greu de comparat cu cel al altor DJ din branșă.

Cadenza, Crosstown Rebels, Hot Creations, Innervision, Life and Death și Desolat sunt doar câteva dintre label-urile care l-au inspirat de-a lungul timpului.

Rezidentul AVi a oferit de-a lungul carierei momente de neuitat celor care au dansat până la epuizare la TMBase, Peninsula, Electric Castle sau la petreceri prin cele mai mari orașe din țară, dar și în afara țării.  Seturi funky, groovy, cu elemente deep de techno pur, uneori vocal, alteori minimalist, mereu surprinzător și fascinant.

Ți i-am prezentat frumos, ție nu îți rămâne decât să vii la party!! Sâmbătă, 16.04.2016, de la ora 22:00 la Hamac!!

Ia-ți biletul în avans la prețul de 20 lei sau la fața locului la 30 lei!

Nr. de persoane este limitat la 140! Numără-te printre ele! 😉

Se interzice fumatul și accesul persoanelor sub 18 ani!

Have fun, guys!

  • Hamac
  • Sâmbătă 16 aprilie 22:00
  • 20LEI

Post a Comment